Smør bund og sider på 6 små kageforme på 8 cm med løs bund eller kagerringe. Smelt smørret i en kasserolle, og tag den af varmen. Bland knuste cookies med det smeltede smør, og fordel massen i de 6 forme. Pres dejen fast ned i bunden. Skær bananerne i tynde skiver, og arrangér dem på kiksebunden. Dæk til og sæt dem på køl, til de skal bruges. (Vi lavede det istedet i et fad og skar det ud efterfølgende)
Hæld kondenseret mælk i en gryde, bring det i kog, og lad det simre for middel varme under omrøring, til mælken bliver karamelfarvet. Tag gryden af varmen, sigt kakao over samt 6 spsk piskefløde, og bland det godt. Kom karamelfyldet over bananer og kiksebund. Dæk til, og sæt det på køl i mindst 30 min.
Tag tærterne ud af formene før servering og sæt dem på serveringstallerkner. Eller skær kagen ud, hvis du har lavet en stor. Vi serverede kagen med vaniljeis.
Noter
Opskriften er fra bogen Chokolade! Af Kathryn Hawkins.