Smelt chokoladen forsigtigt - enten i mikrobølgeovn eller over vandbad. Klip/skær/riv skumfiduserne i små stykker og bland dem i en opvarmet skål med peanuts. Hæld det smeltede chokolade i skålen, og bland alle tre ingredienser godt sammen med et drys vaniljesukker. (Du kan også hælde dem over i skålen med den smeltede chokolade.) Bred et stykke bagepapir ud og læg små klatter af massen på bagepapiret - forsøg gerne at gøre chokoladeklatterne lidt runde i formen. Lad dem afkøle et par timer et køligt sted, og så er de klar til at spise. Ellers sæt dem i køleskabet hvis du ikke kan vente :-)
Noter
Smeltning af chokolade kan være et problem hvis man ikke lige har det rigtige udstyr til det. Jeg bruger selv denne skål til smeltning af chokolade. Kanten på skålen gør at den passer perfekt i en mindre gryde og samtidig undgår man at der sprøjter vand ned i chokoladen.En af de svære ting ved denne opskrift er at klippe skumfiduserne ud. Skummet klistrer nemlig godt fast til saksen. Jeg kan derfor anbefale at købe miniskumfiduser, da disse kun skal klippes 1-2 gange før de passer i størrelsen. Jeg fik idéen og opskriften fra Piskerisets blog.