Hvis du selv skal bage bollerne starter du med det.
Sæt også dine karamelliserede løg over (brug denne opskrift) inden du går videre.
Del oksekødet i 4 lige store dele og form dem til bøffer du trykker lidt flade.
Steg baconskiverne sprøde på en tør pande. Vend dem undervejs og læg dem på et stykke køkkenrulle på en tallerken.
Skyl tomaterne og skær dem i skiver.
Skyl salaten og kør den gerne i en salatslynge så den når at tørre.
Krydr dine burgerbøffer med salt og peber og steg dem på en varm pande i olie eller smør. Eller brug baconfedtet fra tidligere. Bøffen skal være helt gennemstegt og gerne med en lille stegeskorpe på ydersiden.
Når burgerbøfferne er færdige lægger du en skive cheddarost på hver bøf så den kan smelte.
Saml din burger ved at smøre bollerne med mayonnaise. Læg så lidt salat på underbollen, dernæst bøf med ost, 2 skiver bacon, lidt ketchup og sennep, et par skiver tomat og øverst en god portion karamelliserede løg og overbollen.