Fordel evt. din dulce de leche i en sprøjtepose. Det er lidt nemmere at styre den når den skal anrettes.
Pisk fløden til flødeskum. Pas på ikke at piske den for meget. Kom den eventuelt i en sprøjtepose eller en frysepose, så er det nemmere at anrette i glasset.
Knus kiksene let. Jeg kommer dem i en frysepose og maser dem lidt. Der må gerne stadig være lidt store stykker tilbage.
Bananerne skæres i skiver. Antallet af bananer kommer lidt an på størrelsen af dem.
Så skal desserten blot samles. Jeg har lagt alle ingredienser i to lag. Jeg startede med at fordele halvdelen af kiksene i bunden af 4 glas. Herefter dulce de leche, skiver af banan og flødeskum. Og det gentager du blot.
Pynt dine banofee pies med karamel chokoladespåner eller du kan blot hakke noget chokolade.
Sæt desserten på køl til den skal serveres. Den kan sagtens stå flere timer på køl.