Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
Cremet og lækker pastasalat med karrydressing og grøntsager.
Ret
Salat, Tilbehør
Køkken
Dansk
Søgeord
cremet, Pasta
Fryseegnet
Nej
Holdbarhed
2 dage
Tid
0-20 min
Forb. tid
20
minutter
minutter
Samlet tid
20
minutter
minutter
Antal
4
personer
Kalorier
392
kcal
Forfatter
Louise Dam
Udstyr
(reklamelink)
Skåle
(reklamelink)
Gryde
(reklamelink)
Skærebræt
Ingredienser
200
g
pastaskruer
2
røde snackpebre
eller andre peberfrugter
150
g
cherrytomater
3
forårsløg
50
g
soltørrede tomater
1
lille dåse
majs
140 g drænet vægt
Dressing
300
g
creme fraiche 18 %
2
tsk
(reklamelink)
karrypulver
1
tsk
sukker
salt og peber
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra i et dørslag og skyl med koldt vand.
Skær peberfrugt i tern, halvér cherrytomaterne, snit forårsløg i ringe og hak de soltørrede tomater fint.
Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og bland den sammen med den kolde pasta i en stor skål. Tilsæt så alle grøntsagerne og bland sammen.
Anret evt. i en fin skål eller på et flot fad.
Næringsindhold
Servering:
1
person
|
Kalorier:
392
kcal
|
Kulhydrater:
50
g
|
Protein:
10
g
|
Fedt:
18
g