Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Tomatsalat med nektariner
Den lækreste sommersalat med tomater og nektariner. Super nem at lave!
Ret
Salat, Tilbehør
Køkken
Italiensk
Keyword
Nektariner, Tomater
Fryseegnet
Nej
Holdbarhed
2 dage
Tid
0-20 min
Forb. tid
15
minutter
Samlet tid
15
minutter
Antal
4
personer
Kalorier
186
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
400
g
cherrytomater
gerne blandede farver
4
nektariner
½
rødløg
125
g
frisk mozzarella
salt og peber
1
spsk
balsamico glaze
1
håndfuld
frisk basilikum
Sådan gør du
Halvér cherrytomaterne eller skær dem i kvarte. Det kommer lidt an på størrelsen.
Skær nektarinerne over på midten og twist dem fra hinanden. Fjern stenen fra den ene halvdel. Skær dem i både.
Fjern skallen fra rødløget og skær det i halve tynde skiver.
Bland cherrytomater, nektariner og rødløg på et fad eller i en skål.
Pluk små stykker af mozzarellaen og fordel over salaten.
Krydr med lidt salt og peber.
Fordel lidt balsamico glaze over salaten og top med frisk basilikum.
Nutrition
Servering:
1
person
|
Kalorier:
186
kcal
|
Kulhydrater:
23
g
|
Protein:
10
g
|
Fedt:
8
g