Tilsæt den lune mælk, yoghurt, olie, presset eller finthakket hvidløg, hvedemel og salt. Bland det sammen og ælt dejen. Enten på røremaskine eller med en elpisker med dejkroge. Ælt dejen i 5-10 minutter. Dejen skal være blank og elastisk.
Hæld dejen i en skål med lidt olie i, dæk skålen til og lad dejen hæve ved stuetemperatur i cirka 1 time.
Bagning af naanbrød
Fordel lidt hvedemel på køkkenbordet og hæld dejen ud på bordet.
Del dejen i 10 stykker.
Form hvert stykke til flade brød. Cirka 20-25 cm lange og 0,3 mm i tykkelsen. Når de kommer på panden trækker de sig sammen og bliver tykkere.
Opvarm en pande ved høj varme. Tilsæt cirka ½-1 tsk olie og kom et brød på panden. Når det er boblet godt op vender du brødet om og bag det færdigt på den anden side. Afhængig af hvor varm dine pande er så er det omkring 1 minut på hver side. Måske endda mindre.
Læg det færdigbagte brød i et rent viskestykke og luk det omkring brødet så det bliver holdt varmt.
Gør præcis det samme med resten af brødene.
Topping
Smelt smørret i gryde eller mikroovn.
Hak koriander fint og pres hvidløgsfed.
Bland det hele sammen.
Brug en bagepensel til at pensle smørblandingen ovenpå de færdige naanbrød.
Video
Noter
De færdige brød kan fryses. Gør det inden du pensler dem med smør.De kan opbevares ved stuetemperatur (uden smør) et par dage i en beholder eller en pose. Opvarm dem i ovnen, og pensl dem med smørblandingen inden servering.