Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Karrykål med oksekød
Super nem og lækker hverdagsret med mange grøntsager.
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Keyword
Nemt
Fryseegnet
Nej
Holdbarhed
2-3 dage
Tid
21-30 min
Forb. tid
15
minutter
Tilb. tid
15
minutter
Samlet tid
30
minutter
Antal
4
personer
Kalorier
439
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
1
spsk
olie
400-500
g
hakket oksekød 8-12 %
1
løg
3
fed
hvidløg
400-500
g
spidskål
1 stort spidskål
250
g
gulerødder
2-3
peberfrugter
3-4
tsk
paprika
3-4
tsk
karry
salt og peber
frisk persille
Sådan gør du
Hak løg, pres hvidløg eller hak fint, snit spidskål, skræl gulerødder og riv dem på den grove side af rivejernet og skær peberfrugt i strimler.
Opvarm olien på en pande - brug evt. en sauterpande eller wok. Kålen fylder meget :-)
Svits løg og hvidløg i den varme olie. Lad dem stege 1 minuts tid, eller til løgene er blevet gennemsigtige.
Tilsæt karry og paprika og svits det i ½-1 minut.
Tilsæt det hakkede oksekød og brun det godt af på panden.
Tilsæt så alle grøntsagerne og lad steg det til de er faldet godt sammen og så et par minutter til.
Smag retten til med salt og peber. Du kan også tilsætte lidt mere karry eller paprika hvis du synes den mangler.
Pynt gerne med grofthakket persille på toppen af retten inden servering.
Video
https://www.louisesmadblog.dk/wp-content/uploads/2021/08/Karrykaal.mp4
Nutrition
Servering:
1
person
|
Kalorier:
439
kcal
|
Kulhydrater:
20
g
|
Protein:
25
g
|
Fedt:
29
g