Klargør alle frugterne og skær dem i mundrette stykker. Du bestemmer selv om du vil have skrællet æbler og pærer. Jeg plejer ikke at gøre det.
Hak den mørke chokolade groft.
Råcreme
Halvér vaniljestangen og skrab kornene ud af den og bland sammen med lidt sukker. Se evt. min guide til det her.
Pisk æggeblommer, sukker og kornene fra vaniljestangen til en lys creme eller æggesnaps i en skål.
I en anden skål pisker du fløden til en let skum. Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen og bland det hele godt sammen.
Servering
Servér frugtsalaten i skåle eller små tallerkner med en klat råcreme og hakket chokolade på toppen.
Video
Noter
Tip: Hvis du vil lave frugtsalaten i god tid, så vent med bananer, æble og pærer da de godt kan blive lidt misfarvede. Resten af frugterne kan klargøres i god tid. Råcremen skal helst serveres indenfor en times tid når den er lavet.