Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Mojito med rabarber, rom, mynte og lime
Super lækker mojito, der har fået et twist af rabarbersmag. Jeg har brugt en lækker hjemmelavet rabarbersirup til denne mojito.
Ret
Drinks
Køkken
Dansk
Søgeord
Mojito, rabarbermojito
Fryseegnet
Nej
Holdbarhed
1 dag
Tid
0-20 min
Forb. tid
10
minutter
minutter
Samlet tid
10
minutter
minutter
Antal
2
drinks
Kalorier
200
kcal
Forfatter
Louise Dam
Udstyr
2
(reklamelink)
highball glas
eller lign.
(reklamelink)
Muddler
skaftet af en grydeske kan også bruge
Ingredienser
1
lime, øko
20
blade
mynte
½
dl
rabarbersirup
eller 1,5 - 2 dl rabarbersaft
knust is
1
dl
rom
mørk eller lys
danskvand
Pynt
2
rabarberstængler
kan undlades
Sådan gør du
Skær limen i både og fordel dem i glassene.
Brug en
muddler
til at presse saften ud af limen.
Kom mynteblade i glassene og giv også dem en tur med muddleren så der bliver presset lidt smag ud af bladene.
Tilsæt rabarbersirup og rør rundt.
Fyld glasset næsten helt op med knust is.
Tilsæt rom og top af med dansk vand. Rør rundt i glasset igen.
Smag din cocktail til med mere rom, danskvand eller rabarbersirup.
Kom et par tynde rabarberstængler i drinken og pynt med lidt pynteblade. Servér evt. med et sugerør.
Video
Næringsindhold
Servering:
1
drink
|
Kalorier:
200
kcal
|
Kulhydrater:
23
g
|
Protein:
1
g
|
Fedt:
1
g