Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Karrysild
En lækker og cremet karrysild med små stykker af æble og kapers. Helt perfekt til frokostbordet!
Ret
Frokost
Køkken
Dansk
Søgeord
Sild
Fryseegnet
Nej
Holdbarhed
3-4 dage
Tid
+45 min
Forb. tid
15
minutter
minutter
Samlet tid
15
minutter
minutter
Antal
6
personer
Kalorier
193
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
1
lille
æble
i små tern
250
g
marinerede sild
(drænet vægt)
1-1,5
spsk
(reklamelink)
karrypulver
6
spsk
mayonnaise
3-4
spsk
creme fraiche 18% eller 38%
1
tsk
sukker
2
spsk
(reklamelink)
æblecidereddike
1
spsk
(reklamelink)
kapers
salt og peber
Sådan gør du
Skær æblet i små tern.
Skær sildefileterne i mindre bidder (med mindre du har købt sild der allerede er i bidder)
Bland karry, mayonnaise, creme fraiche, sukker og æblecidereddike sammen i en skål.
Krydr med salt og peber og smag til.
Tilsæt æble i tern, kapers og de marinerede sild og bland det hele godt rundt.
Næringsindhold
Servering:
1
person
|
Kalorier:
193
kcal
|
Kulhydrater:
5
g
|
Protein:
8
g
|
Fedt:
16
g