Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Raita
En lækker yoghurtdip der passer perfekt til indiske retter.
Ret
Tilbehør
Køkken
Indisk
Keyword
Dip
Forb. tid
10
minutter
Tilb. tid
30
minutter
Samlet tid
40
minutter
Antal
4
personer
Kalorier
66
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
3
dl
græsk yoghurt
10 %
2
tomater
½
agurk
1
lille håndfuld
koriander
frisk
1
lille håndfuld
mynte
frisk
1
tsk
spidskommen
stødt
½
lime
saften fra denne
salt/peber
Sådan gør du
Fjern kernerne fra agurken med en teske og skær den i små tern.
Fjern kernerne fra tomaterne og skær den i små tern.
Agurk og tomat ligges i en si og der drysses salt over begge dele. Lad det stå i cirka ½ time og lade væsken dryppe af.
Skyl salten af agurk og tomat og sørg for at fjerne så meget væske som muligt.
Hak mynte og koriander.
Bland nu alle ingredienserne sammen i en skål og smag til med salt og peber.
Nutrition
Servering:
1
person
|
Kalorier:
66
kcal
|
Kulhydrater:
7
g
|
Protein:
9
g
|
Fedt:
1
g