Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Svampet chokoladekage
En svampet chokoladekage - lige som den skal være.
Ret
Dessert
Køkken
Amerikansk
Keyword
Kage
Fryseegnet
Ja
Holdbarhed
3 dage
Tid
+45 min
Forb. tid
20
minutter
Tilb. tid
40
minutter
Samlet tid
1
time
Antal
8
personer
Forfatter
Louise Dam
Equipment
Springform 26 cm
Ingredienser
150
gram
smør
blødt
250
gram
sukker
2
æg
175
gram
hvedemel
1
tsk
vaniljesukker
1
tsk
bagepulver
4
spsk
kakao
(40 g)
0,75
dl
A38
eller naturel yoghurt/creme fraiche el. lign
0,75
dl
kogende vand
Sådan gør du
Pisk det bløde smør med sukker så det bliver luftigt.
Tilsæt æggene et ad gangen, pisk det hele godt sammen.
A38 (el.lign.) og det kogende vand tilsættes dejen og røres/piskes sammen.
Alle de tørre ting blandes i en skål for sig selv og blandes i dejen.
(her skal der ikke piskes)
Fordel dejen i en springform på 26 cm.
Kagen bages ved 175 grader i 35-40 minutter.
Pynt eventuelt kagen med glasur og drys med kokosmel.
Noter
Prøv evt. at tilsætte lidt hakket mørk chokolade til dejen.