Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Spidskålssalat
En sprød og lækker spidskålssalat med æbler og mandler.
Ret
Tilbehør
Køkken
Dansk
Søgeord
Salat
Fryseegnet
Nej
Holdbarhed
1-2 dage
Tid
0-20 min
Forb. tid
20
minutter
minutter
Samlet tid
20
minutter
minutter
Antal
4
personer
Kalorier
256
kcal
Ingredienser
½
spidskål
2
gulerødder
kan undlades
1-2
æbler
afhængig af størrelse
50
g
(reklamelink)
mandler
½
dl
(reklamelink)
sesamfrø
Dressing
1
spsk
(reklamelink)
olivenolie
1
spsk
(reklamelink)
honning
1,5
spsk
(reklamelink)
hvidvinseddike
Salt og peber
Sådan gør du
Snit spidskålen fint.
Skræl gulerødderne og riv dem groft, eller brug et juliennejern. Jeg bruger selv et juliennejern fra Gefu, som kan købes lige her.
Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i tern.
Hak mandlerne groft.
Rist mandlerne og sesamfrøene på en tør pande.
Bland ingredienserne til dressingen sammen – eventuelt med et lille piskeris.
Bland det hele sammen i en skål og server salaten i en flot skål eller på et fint fad.
Næringsindhold
Servering:
1
person
|
Kalorier:
256
kcal
|
Kulhydrater:
26
g
|
Protein:
7
g
|
Fedt:
16
g