Lav dippen ved at blande alle ingredienser sammen i en skål.
Skær kyllingefileterne ud i strimler og krydr med valgfrit krydderi (du kan også vælge at lave en lækker marinade og marinere dem lidt tid)
Steg kyllingestrimlerne på en pande i lidt olie.
Snit alle grønsagerne så fint som muligt.
Når alt fyldet er klart skal du igang med at rulle.
Du tager et rispapir ad gangen og lægger det ned i fadet med vand. Lad det ligge cirka 30 sekunder.
Tag rispapiret op og læg det der hvor du vil rulle (f.eks. et stort skærebræt).
Hvis dit rispapir er firkantet lægger du det med en spids ned mod dig selv.
Læg nu fyld cirka ⅓ inde på rispapiret.
Hold fast om fyldet imens du ruller stramt sammen og folder siderne ind undervejs. Det er samme metode som med almindelige forårsruller.
Skær rullerne i 2 eller 3 stykker og servér dem sammen med peanut dippen, gomadressing og sød chilisauce (man behøves ikke dem allesammen, men det er lækkert)