Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Chokoladetrøfler med Baileys
Super nemme chokoladetrøfler ned smag af Baileys.
Ret
Dessert
Køkken
Belgisk
Keyword
Chokolade
Forb. tid
10
minutter
Tilb. tid
5
minutter
Hviletid
2
timer
Samlet tid
2
timer
15
minutter
Antal
22
stk
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
100
g
mælkechokolade
½
dl
piskefløde
1,5
spsk
Baileys
½
spsk
smør
Pynt
Kakaopulver
Sådan gør du
Hak chokoladen.
Varm piskefløde og Baileys op i en lille gryde.
Tilsæt den hakkede chokolade og rør rundt indtil chokoladen er helt smeltet og du har en ensartet konsistens. Rør smørret i til sidst.
Hæld chokolademassen over i en bøtte og sæt låg på. Sæt i køleskabet et par timer indtil det er helt koldt og massen er stivnet.
Med en ske tager du små stykker af chokoladen op og former dem hurtigt til kugler med hænderne. De må gerne være lidt rustikke.
Tril chokoladetrøflerne i kakaopulver og stil dem på køl indtil de skal serveres.