Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Noter
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Panang karry med kylling (Panang Gai)
Panang curry er en super lækker thailandsk karryret. Her serveret med kylling og grønne bønne.
Ret
Aftensmad
Køkken
Thai
Søgeord
Karryret
Fryseegnet
Ja
Holdbarhed
3-4 dage
Tid
+45 min
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
40
minutter
minutter
Samlet tid
50
minutter
minutter
Antal
3
personer
Kalorier
463
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
500
g
kyllingefilet
eller inderfilet
100
g
friske grønne bønner
2
spsk
panang karrypasta
6-8
stk.
kaffir limeblade
evt. fra frost
1
rød chili
1
tsk
fiskesauce
20-30
g
(reklamelink)
palmesukker
eller cirka 1-2 spsk rørsukker
500
ml.
(reklamelink)
kokosmælk
1
dl
vand
Olie til stegning
Serveres med:
Kogte ris
Sådan gør du
Hak chilien fint.
Skær limebladene i strimler.
Skær kyllingefileterne i strimler.
Rengør bønnerne, skær enderne fra. Skær dem evt. i mindre stykker.
Opvarm lidt olie i en gryde eller wok og tilsæt karrypastaen. Lad den svitse kort tid.
Tilsæt så kyllingen og brun den af.
Tilsæt palmesukker, limeblade, chili, fiskesauce, kokosmælk og vand. Rør rundt og bring retten i kog.
Lad den simre i 20-30 minutter.
Smag til og tilsæt evt. ekstra sukker eller fiskesauce. Tilsæt bønnerne og lad dem varme med et par minutter.
Servér din panang curry med ris.
Noter
Hvis du ikke vil have din ret for stærk kan du holde igen med den friske chili. Retten rækker til 3-4 personer :)
Næringsindhold
Servering:
1
person
|
Kalorier:
463
kcal
|
Kulhydrater:
12
g
|
Protein:
30
g
|
Fedt:
34
g