Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Sund banankage med chokolade og dadler
Sund, meget nem og lækker banankage.
Ret
Kage
Køkken
Dansk
Søgeord
Sund
Forb. tid
20
minutter
minutter
Tilb. tid
25
minutter
minutter
Samlet tid
45
minutter
minutter
Antal
6
personer
Kalorier
417
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
100
g
(reklamelink)
mørk chokolade
gerne sukkerfri chokolade
150
g
(reklamelink)
dadler
200
g
nødder
mandler/hasselnødder – eller andre nødder
2
bananer
2
æg
1
tsk
(reklamelink)
bagepulver
¼
tsk
salt
Sådan gør du
Hak chokoladen og 50 gram (husk at rette hvis du ganger op) nødder groft og placer det i en skål.
150 g (husk at rette hvis du ganger op) blandede nødder blendes til nøddemel. Hæld det i skålen sammen med den grofthakkede chokolade og nødderne.
Tilsæt bagepulver og salt til nøddemel, chokolade og nødder.
I en foodprocessor, blender el.lign blendes dadler, banan og æg til en lind dej.
Hæld massen op i skålen med nødder og chokolade og bland det hele godt sammen.
Beklæd en bageform på cirka 20×25 cm med bagepapir og fordel dejen heri.
Bag kagen i en 180 grader varm ovn i cirka 25 minutter.
Næringsindhold
Servering:
1
person
|
Kalorier:
417
kcal
|
Kulhydrater:
43
g
|
Protein:
11
g
|
Fedt:
25
g