Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Noter
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Indisk kyllingefilet med champignon og ris
En lækker indisk ret med kylling, champignon og ris.
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Søgeord
Indisk kyllingefilet med champignon og ris
Forb. tid
20
minutter
minutter
Samlet tid
20
minutter
minutter
Antal
2
personer
Kalorier
888
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
150-200
g
(reklamelink)
ris
Ca. 300 kyllingebryst
2
tsk
(reklamelink)
karrypulver
1
spsk
olie
250
g
champignon
1
fed
hvidløg
10
g
frisk ingefær
2
dl
(reklamelink)
hønsebouillon
1
dl
fløde 9%
mælk eller hvad du lige har
1
spsk
(reklamelink)
majsstivelse
2
forårsløg
2
spsk
peanuts
Sådan gør du
Kog risene efter pakkens anvisning.
Skær kyllingekødet i strimler og vend dem sammen med karry, salt og peber.
Brun kyllingestykkerne i en wok eller stegepande med olie og tilsæt de snittede svampe. Steg under omrøring 3 min.
Tilsæt knust hvidløg, revet ingefær og bouillon.
Kog det igennem og tilsæt fløde rørt med majsstivelse.
Lad retten simre et par min. og tilsæt fintsnittede forårsløg og peanuts.
Servér med kogte ris og evt. chutney.
Noter
Opskriften er fundet
her
.
Næringsindhold
Servering:
1
person
|
Kalorier:
888
kcal
|
Kulhydrater:
90
g
|
Protein:
61
g
|
Fedt:
31
g