Når det er koldt og gråt udenfor så elsker jeg altså retter der skal ris til og især karryretter. Men faktisk tror jeg bare altid jeg kan spise retter med karry. Denne ret er super nem at lave, og så giver den friske ingefær den lidt ekstra varme.
Indisk kyllingefilet med champignon og ris
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplanIngredienser
- 150-200 g ris
- Ca. 300 kyllingebryst
- 2 tsk karry
- 1 spsk olie
- 250 g champignon
- 1 fed hvidløg
- 10 g frisk ingefær
- 2 dl hønsebouillon
- 1 dl fløde 9% mælk eller hvad du lige har
- 1 spsk majsstivelse
- 2 forårsløg
- 2 spsk peanuts
Sådan gør du
- Kog risene efter pakkens anvisning.
- Skær kyllingekødet i strimler og vend dem sammen med karry, salt og peber.
- Brun kyllingestykkerne i en wok eller stegepande med olie og tilsæt de snittede svampe. Steg under omrøring 3 min.
- Tilsæt knust hvidløg, revet ingefær og bouillon.
- Kog det igennem og tilsæt fløde rørt med majsstivelse.
- Lad retten simre et par min. og tilsæt fintsnittede forårsløg og peanuts.
- Servér med kogte ris og evt. chutney.
Dine egne noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier:
888 kcal | Kulhydrater: 90 g | Protein: 61 g | Fedt: 31 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skriv et svar