• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Verdenskøkkener » Asiatisk mad » Indisk mad

    Indisk kyllingefilet med champignon og ris

    Udgivet: dec 18, 2012 · Opdateret: maj 6, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    Indisk kyllingefilet med champignong og ris

    Når det er koldt og gråt udenfor så elsker jeg altså retter der skal ris til og især karryretter. Men faktisk tror jeg bare altid jeg kan spise retter med karry. Denne ret er super nem at lave, og så giver den friske ingefær den lidt ekstra varme.

    Indisk kyllingefilet med champignon og ris

    Indisk kyllingefilet med champignon og ris

    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    2 personer
    Forb. tid 20 min
    Samlet tid 20 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • 150-200 g ris
    • Ca. 300 kyllingebryst
    • 2 tsk karry
    • 1 spsk olie
    • 250 g champignon
    • 1 fed hvidløg
    • 10 g frisk ingefær
    • 2 dl hønsebouillon
    • 1 dl fløde 9% mælk eller hvad du lige har
    • 1 spsk majsstivelse
    • 2 forårsløg
    • 2 spsk peanuts
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Kog risene efter pakkens anvisning.
    • Skær kyllingekødet i strimler og vend dem sammen med karry, salt og peber.
    • Brun kyllingestykkerne i en wok eller stegepande med olie og tilsæt de snittede svampe. Steg under omrøring 3 min.
    • Tilsæt knust hvidløg, revet ingefær og bouillon.
    • Kog det igennem og tilsæt fløde rørt med majsstivelse.
    • Lad retten simre et par min. og tilsæt fintsnittede forårsløg og peanuts.
    • Servér med kogte ris og evt. chutney.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er fundet her.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier:
    888 kcal
    | Kulhydrater: 90 g | Protein: 61 g | Fedt: 31 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Indisk kyllingefilet med champignon og ris
    indisk kyllingefilet
    Indisk kyllingefilet med champignon og ris
    Indisk kyllingefilet
    indisk kyllingefilet med champignon og ris
    indisk kylling
    indisk kylling
    Indisk kylling
    indisk kylling med champignon og ris
    « Pebermyntepastiller
    Ristede mandler med chokolade og lakrids »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Rabarbersaft

    Rabarbersaft

    Rabarberkompot

    Rabarberkompot

    Mango Lassi

    Mango lassi

    Chicken Tikka Masala

    Chicken tikka masala

    Varme hveder hvedeknopper

    Varme hveder

    Bananboller med chokolade

    Bananboller med chokolade

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her