• Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Indisk mad

Indisk kyllingefilet med champignon og ris

Louisex
Ændret: jan 31, 2024 · Udgivet: dec 18, 2012 af Louise Dam · Skriv kommentar

Indisk kyllingefilet med champignong og ris

Når det er koldt og gråt udenfor så elsker jeg altså retter der skal ris til og især karryretter. Men faktisk tror jeg bare altid jeg kan spise retter med karry. Denne ret er super nem at lave, og så giver den friske ingefær den lidt ekstra varme. Du kan også prøve jambalaya, der er en skøn risret.

piskeris Grullo

Indisk kyllingefilet med champignon og ris

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 2 personer
Forb. tid 20 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 150-200 g (reklamelink)ris
  • Ca. 300 kyllingebryst
  • 2 tsk (reklamelink)karrypulver
  • 1 spsk olie
  • 250 g champignon
  • 1 fed hvidløg
  • 10 g frisk ingefær
  • 2 dl (reklamelink)hønsebouillon
  • 1 dl fløde 9%, mælk eller hvad du lige har
  • 1 spsk (reklamelink)majsstivelse
  • 2 forårsløg
  • 2 spsk peanuts

Sådan gør du
 

  • Kog risene efter pakkens anvisning.
  • Skær kyllingekødet i strimler og vend dem sammen med karry, salt og peber.
  • Brun kyllingestykkerne i en wok eller stegepande med olie og tilsæt de snittede svampe. Steg under omrøring 3 min.
  • Tilsæt knust hvidløg, revet ingefær og bouillon.
  • Kog det igennem og tilsæt fløde rørt med majsstivelse.
  • Lad retten simre et par min. og tilsæt fintsnittede forårsløg og peanuts.
  • Servér med kogte ris og evt. chutney.

Noter

Opskriften er fundet her.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 888 kcal | Kulhydrater: 90 g | Protein: 61 g | Fedt: 31 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Indisk kyllingefilet med champignon og ris
indisk kyllingefilet
Indisk kyllingefilet med champignon og ris
Indisk kyllingefilet
indisk kyllingefilet med champignon og ris
indisk kylling
indisk kylling
Indisk kylling
indisk kylling med champignon og ris

Comments

No Comments

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required