1pose isterningerbrug evt. disse isterningeposer med knust is - der skal bruges 1,5 pose til 1 drink
Et skvæt danskvand
Udstyr
Morter
Højt glasgerne lidt tykt
Evt. Hammer + viskestykke - til knust is
Sådan gør du
Start med at knuse isen ved at lægge isposen i et viskestykke og hamre med en hammer på det. (spring dette over hvis du bruger isterningeposer med knust is.)
Fordel rørsukker, en halv lime i mindre både, mynteblade og hindbær i glasset.
Brug morteren i glasset indtil saften er godt ud af limen er fordelt med resten.
Hæld is næsten helt op til toppen af glasset (lad et par centimeter blive tilbage)
Hæld rommen i glasset.
Rør godt rundt med en ske - hold en serviet for oven så du ikke spilder så meget.
Top og med is til kanten af glasset.
Top op med danskvand (der skal ikke bruges særlig meget)
Rør rundt i glasset igen og servér. Pynt evt. med et par hindbær på toppen.