• Gå direkte til primær navigation
  • Skip to main content
  • Gå direkte til primær sidebar

Louises Madblog

  • Startside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Videoopskrifter
    • Ingredienser
    • Morgenmad & Brunch
    • Frokost
    • Forretter
    • Hovedretter-Aftensmad
      • Fjerkræ
      • Oksekød
      • Svinekød
      • Fisk
      • Suppe
      • Vegetarisk
      • Pastaretter
      • Simreretter
      • Sunde retter
    • Tilbehør
      • Brød
      • Salat
      • Saucer & dressinger
      • Tærter
    • Desserter, kager og andre søde sager
      • Cookies og Småkager
      • Gærkager, Søde brød, Lagkager og Pandekager
      • Is og andre desserter
      • Skærekager, Brownies og Muffins
      • Søde Tærter
      • Sunde desserter og kager
      • Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt
  • Rejser
    • Marokko
    • Japan
    • Thailand
    • Mauritius
    • Italien
    • USA
    • London
    • Berlin
    • Helsingborg
    • Malmø
    • Dresden
    • Aarhus
  • Kontakt
    • Kontaktformular
    • Om mig
    • Samarbejde og muligheder
    • Louises Madblog i pressen
  • Støt bloggen
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
Forside » Opskrifter » Drinks & smoothies » Hindbærmojito

Hindbærmojito

Print Friendly, PDF & Email
4.9 / 5 ( 586 votes )
Hindbærmojito
Min absolutte yndlingsdrink er en mojito. Den er bare indbegrebet af sol og sommer – ligemeget hvornår på året man drikker den. Denne gang har jeg så forsøgt at twiste den originale mojito og istedet lavet en hindbærmojito. Det er faktisk fuldstændig som en normal mojito, men blot tilsat et par friske hindbær og vupti så har man den smukkeste pink tøsedrink. En mojito med hinbær smager både rigtig lækkert og er så fin at se på – og det er ikke kun en tøsedrink, servér den endelig også for manden, han kan helt sikkert også godt lide den :-)

Opskrift på hindbærmojito

1 drink
Forberedelsestid: 10 min

Ingredienser
2 spsk rørsukker
10-15 blade mynte
1/2 lime
5 friske hindbær
1/2 dl rom(mørk eller lys – jeg er klart mest til mørk)
1 pose isterninger(brug evt. disse isterningeposer med knust is – der skal bruges 1,5 pose til 1 drink)
Et skvæt danskvand

Udstyr
Morter
Højt glas (gerne lidt tykt)
(Evt. Hammer + viskestykke – til knust is)


Fremgangsmåde
1. Start med at knuse isen ved at lægge isposen i et viskestykke og hamre med en hammer på det. (spring dette over hvis du bruger isterningeposer med knust is.)
2. Fordel rørsukker, en halv lime i mindre både, mynteblade og hindbær i glasset.
3. Brug morteren i glasset indtil saften er godt ud af limen er fordelt med resten.
4. Hæld is næsten helt op til toppen af glasset (lad et par centimeter blive tilbage)
5. Hæld rommen i glasset.
6. Rør godt rundt med en ske – hold en serviet for oven så du ikke spilder så meget.
7. Top og med is til kanten af glasset.
8.Top op med danskvand (der skal ikke bruges særlig meget)
9.Rør rundt i glasset igen og servér. Pynt evt. med et par hindbær på toppen.



Hindbærmojito
Hindbærmojito
Hindbærmojito
Hindbærmojito
Hindbærmojito
Hindbærmojito
Hindbærmojito
Hindbærmojito

Skrevet af: Louise DamDanskvand, Hindbær, Lime, Mynte, Rom, RørsukkerKategori: Drinks & smoothies

Følg mig på Instagram

af Louise Dam Ingredienser: Danskvand, Hindbær, Lime, Mynte, Rom, Rørsukker Kategorier: Drinks & smoothies Opskrift udgivet: 6. maj 2018 Opskrift opdateret: 7. maj 2018

Previous Post: « Oksehaler i rødvin med kartoffelmos og sprøde rodfrugter
Next Post: Bløde tacos »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Nye opskrifter

Senneps-flødesauce - Senneps fløde sauce med rosmarin

Senneps-flødesauce med hvidvin og rosmarin

Baileys Reindeer

Baileys Treatmas Bar i Tivoli

Sprøde boller med masser af lufthuller

Sprøde boller med masser af lufthuller

Copenhagen Foods pakkekalender

Copenhagen Foods pakkekalender 2019

Rødbedesalat med grønkål og granatæble

Rødbedesalat med grønkål og granatæble

Varm chokolade med whisky - Talisker whisky

Varm chokolade med whisky og skumfiduser

Gå aldrig glip af en opskrift

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med opskrifter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Cookie- og privatlivspolitik

Jeg hedder Louise, jeg er 31 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

Læs mere…

Copyright

Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst.

COPYRIGHT © 2010-2019 - Louises Madblog - Louise Dam - CVR 35614788

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.
X
Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat! Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
Køb her