Smelt smørret ved lav varme og sæt det til afkøling.
Pisk æg og rørsukker til det er lysegult og let skummende.
Bland de tørre ingredienser (hvedemel, kakao, bagepulver) godt sammen og tilsæt det til æggemassen.
Hak chokolade og nødder groft og tilsæt det æggemassen og de tørre ingredienser.
Tilsæt det afkølede smør til blandingen. Rør det hele godt sammen.
Beklæd en bageform på cirka 32×22 cm med bagepapir og hæld kagemassen i.
Bages ved 175 grader i cirka 35 minutter.
Noter
Man kan ikke bedømme at den er færdig ved at bruge ”strikkepinde-prøven.” Når kagen kommer ud af ovnen vil den stadig være blød og klistret indvendig. Men hvis skorpen ovenpå føles fast og sprød er kagen færdig, selv om dejen hænger fast når man stikker i den.Smager bedst når den er kølet af.Holder sig frisk 2-3 dage hvis man pakker den ind og kan for øvrigt sagtens fryses.