Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Røget makrelsalat
Nem og lækker makrelsalat til din frokost.
Ret
Fisk
Køkken
Dansk
Søgeord
makrel
Fryseegnet
Nej
Holdbarhed
2 dage
Tid
0-20 min
Forb. tid
20
minutter
minutter
Samlet tid
20
minutter
minutter
Antal
3
personer
Kalorier
163
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
250-300 g
røget makrel
½
rødløg
hakket
3
spsk
fromage frais
el.lign
1
spsk
mayonnaise
f.eks. Hellmanns
Lidt citronsaft
Lidt friskkværnet sort peber
Sådan gør du
Fjern benene fra makrellen.
Bland fromage frais, mayonaise, citronsaft og peber.
Bland de hakkede rødløg ned i dressingen og pil makrellen i mindre stykker og bland også den sammen med dressingen.
Server den røgede makrelsalat ovenpå et lækker stykke rugbrød. Eventuelt det meget lækre stenalderbrød, som du finder opskriften på her.
Næringsindhold
Servering:
1
person
|
Kalorier:
163
kcal
|
Kulhydrater:
4
g
|
Protein:
18
g
|
Fedt:
8
g