Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Morgenmad & Brunch

Blåbær-æble marmelade

Udgivet: 30. okt 2014 · Opdateret: 15. maj 2021

 
fcbd b

Hjemmelavet marmelade og syltetøj er virkelig fantastisk. Det smager så meget bedre end de købte varianter og så har man mulighed for selv at skære ned på sukkeret så marmeladen rent faktisk smager af de bær man benytter. Man skal bare huske når man skærer ned på sukkeret kan marmeladen/syltetøjet ikke holde sig så lang tid længere, da sukkeret er med til at konservere. Men da det er ret hurtigt at lave sin egen marmelade eller syltetøj, så laver man bare en mindre portion ad gangen.

piskeris Grullo

Blåbær-æble marmelade

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 2 mindre glas
Forb. tid 40 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 3 æbler
  • 450 g blåbær, friske eller frosne
  • 100-150 g sukker
  • evt lidt limeskal eller limesaft

Sådan gør du
 

  • Skræl æblerne og skær dem i tern eller både. Læg dem i en gryde.
  • Hvis du bruger friske blåbær skylles de først og lægges derefter i gryden med æblestykkerne.
  • Hæld sukker i gryden. Jeg starter altid med lidt mindre og smager så på marmeladen til sidst.
  • Lad blåbær, æbler og sukker koge ved middel varme indtil æblerne begynder at koge ud. Fortsæt til du har den konsistens du ønsker. Nogle vil slet ikke have frugtstykker i, og andre vil gerne have mange.
  • Smag nu marmeladen til med sukker og eventuelt lidt reven limeskal eller limesaft.
  • Hæld den varme marmelade på varme, skoldede glas og stil dem i køleskabet. Den kan sagtens holde i nogle uger - især hvis glasset ikke har været åbent endnu.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 lille glas | Kalorier: 464 kcal | Kulhydrater: 120 g | Protein: 2 g | Fedt: 1 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Opskrift på hjemmelavet Blåbær-æble marmeladeOpskrift på hjemmelavet Blåbær-æble marmeladeOpskrift på hjemmelavet Blåbær-æble marmelade

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Comments

No Comments

5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.