• Gå direkte til primær navigation
  • Skip to main content
  • Gå direkte til primær sidebar

Louises Madblog

  • Startside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Videoopskrifter
    • Ingredienser
    • Morgenmad & Brunch
    • Frokost
    • Forretter
    • Hovedretter-Aftensmad
      • Fjerkræ
      • Oksekød
      • Svinekød
      • Fisk
      • Suppe
      • Vegetarisk
      • Pastaretter
      • Simreretter
      • Sunde retter
    • Tilbehør
      • Brød
      • Salat
      • Saucer & dressinger
      • Tærter
    • Desserter, kager og andre søde sager
      • Cookies og Småkager
      • Gærkager, Søde brød, Lagkager og Pandekager
      • Is og andre desserter
      • Skærekager, Brownies og Muffins
      • Søde Tærter
      • Sunde desserter og kager
      • Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt
  • Rejser
    • Marokko
    • Japan
    • Thailand
    • Mauritius
    • Italien
    • USA
    • London
    • Berlin
    • Helsingborg
    • Malmø
    • Dresden
    • Aarhus
  • Kontakt
    • Kontaktformular
    • Om mig
    • Samarbejde og muligheder
    • Louises Madblog i pressen
  • Støt bloggen
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
Forside » Opskrifter » Marmelade og Syltetøj » Blåbær-æble marmelade

Blåbær-æble marmelade

Print Friendly, PDF & Email
1.8 / 5 ( 6 votes )
Opskrift på hjemmelavet Blåbær-æble marmelade
Hjemmelavet marmelade og syltetøj er virkelig fantastisk. Det smager så meget bedre end de købte varianter og så har man mulighed for selv at skære ned på sukkeret så marmeladen rent faktisk smager af de bær man benytter. Man skal bare huske når man skærer ned på sukkeret kan marmeladen/syltetøjet ikke holde sig så lang tid længere, da sukkeret er med til at konservere. Men da det er ret hurtigt at lave sin egen marmelade eller syltetøj, så laver man bare en mindre portion ad gangen.

Blåbær-æble marmelade

2-3 mindre glas
Forberedelsestid: 40 min

Ingredienser
3 æbler
450 g blåbær (friske eller frosne)
100-150 g sukker
evt lidt limeskal eller limesaft


Fremgangsmåde
1. Skræl æblerne og skær dem i tern eller både. Læg dem i en gryde.
2. Hvis du bruger friske blåbær skylles de først og lægges derefter i gryden med æblestykkerne.
3. Hæld sukker i gryden. Jeg starter altid med lidt mindre og smager så på marmeladen til sidst.
4. Lad blåbær, æbler og sukker koge ved middel varme indtil æblerne begynder at koge ud. Fortsæt til du har den konsistens du ønsker. Nogle vil slet ikke have frugtstykker i, og andre vil gerne have mange.
5. Smag nu marmeladen til med sukker og eventuelt lidt reven limeskal eller limesaft.
6. Hæld den varme marmelade på varme, skoldede glas og stil dem i køleskabet. Den kan sagtens holde i nogle uger – især hvis glasset ikke har været åbent endnu.


Opskrift på hjemmelavet Blåbær-æble marmeladeOpskrift på hjemmelavet Blåbær-æble marmeladeOpskrift på hjemmelavet Blåbær-æble marmelade

Skrevet af: Louise DamKategori: Marmelade og Syltetøj, Morgenmad & Brunch

Følg mig på Instagram

af Louise Dam Kategorier: Marmelade og Syltetøj, Morgenmad & Brunch Opskrift udgivet: 30. oktober 2014 Opskrift opdateret: 6. december 2019

Previous Post: « Mandelsmør
Next Post: Kagemand af vandbakkelsesdej »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Nye opskrifter

Senneps-flødesauce - Senneps fløde sauce med rosmarin

Senneps-flødesauce med hvidvin og rosmarin

Baileys Reindeer

Baileys Treatmas Bar i Tivoli

Sprøde boller med masser af lufthuller

Sprøde boller med masser af lufthuller

Copenhagen Foods pakkekalender

Copenhagen Foods pakkekalender 2019

Rødbedesalat med grønkål og granatæble

Rødbedesalat med grønkål og granatæble

Varm chokolade med whisky - Talisker whisky

Varm chokolade med whisky og skumfiduser

Gå aldrig glip af en opskrift

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med opskrifter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Cookie- og privatlivspolitik

Jeg hedder Louise, jeg er 31 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

Læs mere…

Copyright

Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst.

COPYRIGHT © 2010-2019 - Louises Madblog - Louise Dam - CVR 35614788

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.
X
Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat! Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
Køb her