• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Frokost » Madpakker

    Blomkålspandekager

    Udgivet: nov 19, 2013 · Opdateret: maj 6, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    dbacee o

    Jeg har flere gange læst at bloggere har lavet blomkålspandekager, og synes egentlig ikke at det lød så lækkert igen. Men nu stod jeg så lige med et halvt blomkålshoved i køleskabet, og i bedste Stop Spild af Mad stil så overgav jeg mig til blomkålspandekagerne. Og jeg er allerede stor fan af dem! De er super lækre og kan bruges som de er, med pålæg på, til frokost, madpakke, tilbehør, morgenmad, det er vist kun fantasien der sætter grænser der. Og så er det jo bare et plus at de er ret nemme at lave..

    ikon piskeris Chestnut

    Blomkålspandekager

    9 stk.
    Forb. tid 20 min
    Samlet tid 20 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 300-350 g blomkål
    • 2 spsk revet parmesan
    • 2 æg
    • 2 spsk kikærtemel eller anden mel
    • 2 spsk fuldkornsspeltmel

    Sådan gør du
     

    • Del blomkålen i mindre buketter og hak det helt fint i en foodprocessor. Tilsæt revet parmesan, æg og mel og bland det hele godt sammen. Opvarm en pande med lidt olie og hæld 2 spsk dej på panden. Steg i et par minutter på hver side.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 33 kcal | Kulhydrater: 3 g | Protein: 2 g | Fedt: 1 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Blomkålspandekager

     

    Blomkålspandekager

    Blomkålspandekager

    Blomkålspandekager

    Blomkålspandekager

    Blomkålspandekager

     

     

    Af Louise Dam

    Skrevet af: Louise Damsund mad, SundtKategori: Frokost, Madpakker, Morgenmad & Brunch, Pandekager & vafler, Snacks, Tilbehør til aftensmaden

    Følg mig på Instagram
    « Test af Nemox Gelato Grand ismaskine med kompressor
    Elektrolux blog event »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Sanja

      september 18, 2016 at 10:11 am

      KAN JEG BRUGE EVT.HAVREMEL ELLER ANDEN SLAGS GLUTENFRI MEL ISTEDETFOR, SPELTMEL. DA JEG ER PÅ GLUTENFRI

      Svar
      • Louise Dam

        september 18, 2016 at 10:53 am

        Ja, det tror jeg sagtens du kan.

        Svar
    2. Kveta Antoncik

      marts 15, 2015 at 8:38 pm

      Blomkål pandekaker kan også smages til med kommen, spidskommen eller/og ciliflager, event.knust hvidløg og hakkede krydderurter. Jeg bruger også let blancheret blomkål.Det smager bedre.

      Svar
      • Louise Dam

        marts 16, 2015 at 4:22 pm

        Mange tak for din tips, det lyder også rigtig lækkert!

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her