Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Pandekager & vafler

Blomkålspandekager

Udgivet: 19. nov 2013 · Opdateret: 29. aug 2024

 
dbacee o

Jeg har flere gange læst at bloggere har lavet blomkålspandekager, og synes egentlig ikke at det lød så lækkert igen. Men nu stod jeg så lige med et halvt blomkålshoved i køleskabet, og i bedste Stop Spild af Mad stil så overgav jeg mig til blomkålspandekagerne. Og jeg er allerede stor fan af dem! De er super lækre og kan bruges som de er, med pålæg på, til frokost, madpakke, tilbehør, morgenmad, det er vist kun fantasien der sætter grænser der. Og så er det jo bare et plus at de er ret nemme at lave..

piskeris Grullo

Blomkålspandekager

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 9 stk.
Forb. tid 20 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 300-350 g blomkål
  • 2 spsk revet parmesan
  • 2 æg
  • 2 spsk kikærtemel, eller anden mel
  • 2 spsk (reklamelink)fuldkornsspeltmel

Sådan gør du
 

  • Del blomkålen i mindre buketter og hak det helt fint i en foodprocessor. Tilsæt revet parmesan, æg og mel og bland det hele godt sammen. Opvarm en pande med lidt olie og hæld 2 spsk dej på panden. Steg i et par minutter på hver side.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 33 kcal | Kulhydrater: 3 g | Protein: 2 g | Fedt: 1 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Blomkålspandekager

 

Blomkålspandekager

Blomkålspandekager

Blomkålspandekager

Blomkålspandekager

Blomkålspandekager

 

 

Af Louise Dam

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Sanja skriver

    september 18, 2016 at 10:11 am

    KAN JEG BRUGE EVT.HAVREMEL ELLER ANDEN SLAGS GLUTENFRI MEL ISTEDETFOR, SPELTMEL. DA JEG ER PÅ GLUTENFRI

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 18, 2016 at 10:53 am

      Ja, det tror jeg sagtens du kan.

      Svar
  2. Kveta Antoncik skriver

    marts 15, 2015 at 8:38 pm

    Blomkål pandekaker kan også smages til med kommen, spidskommen eller/og ciliflager, event.knust hvidløg og hakkede krydderurter. Jeg bruger også let blancheret blomkål.Det smager bedre.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 16, 2015 at 4:22 pm

      Mange tak for din tips, det lyder også rigtig lækkert!

      Svar
5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.