• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Tilbehør til aftensmaden

    Brunchæg med serranoskinke, tomat og basilikum

    Udgivet: mar 14, 2012 · Opdateret: maj 7, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    ikon piskeris Chestnut

    Brunchæg med serranoskinke, tomat og basilikum

    4 stk.
    Forb. tid 30 min
    Samlet tid 30 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 8 æg
    • 4 skiver serranoskinke
    • 4 cocktailtomater
    • 1 håndfuld frisk basilikum
    • Salt & peber
    • Lidt mælk
    • Lidt revet ost

    Sådan gør du
     

    • Læg 1 skive serrannoskinke i hver ramekin. Hak tomaterne og basilikummen og læg det ovenpå skinken. Krydr med salt og peber. Slå to æg ud i hver ramekin. Top med lidt mælk og revet ost. Fyld lidt kogende vand i et ovnfast fad og stil ramekinerne ned i fadet. Stil fadet i en forvarmet ovn på 200 grader i cirka 30 minutter. Hold øje med æggene. Mine fik lidt for meget, men de fik også mere end 30 min.
    • Serveres til brunchbordet. Måske som en erstatning for æg og bacon.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk | Kalorier: 159 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 16 g | Fedt: 10 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Brunchaeg med serranoskinke tomat og basilikum

    « Citronfromage
    Æble/kanel muffins »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Lauraovergaard

      april 16, 2012 at 11:21 am

      Ej hvor ser de bare gode ud. Super god ting til en brunch ;-)

      Svar
      • Louise Dam

        april 16, 2012 at 7:26 pm

        Ja ikke? De var også rigtig gode :-)

        Svar
    2. Mette Borre

      marts 29, 2012 at 11:43 pm

      Sikke en lækker blog du har dig. De her brunchæg skal jeg helt sikkert lave på et tidspunkt, de ser virkelig gode ud :)
      Mette

      Svar
      • Louise Dam

        april 04, 2012 at 8:07 pm

        Dejligt at du kan lide bloggen. Æggene var også rigtig gode. Lidt nyt til brunchbordet :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her