Brunchæg med serranoskinke, tomat og basilikum
4 stk.
Ingredienser
8 æg
4 skiver serranoskinke
4 cocktailtomater
1 håndfuld frisk basilikum
Salt & peber
Lidt mælk
Lidt revet ost
Fremgangsmåde
Læg 1 skive serrannoskinke i hver ramekin. Hak tomaterne og basilikummen og læg det ovenpå skinken. Krydr med salt og peber. Slå to æg ud i hver ramekin. Top med lidt mælk og revet ost. Fyld lidt kogende vand i et ovnfast fad og stil ramekinerne ned i fadet. Stil fadet i en forvarmet ovn på 200 grader i cirka 30 minutter. Hold øje med æggene. Mine fik lidt for meget, men de fik også mere end 30 min.
Serveres til brunchbordet. Måske som en erstatning for æg og bacon.
Ej hvor ser de bare gode ud. Super god ting til en brunch ;-)
Ja ikke? De var også rigtig gode :-)
Sikke en lækker blog du har dig. De her brunchæg skal jeg helt sikkert lave på et tidspunkt, de ser virkelig gode ud :)
Mette
Dejligt at du kan lide bloggen. Æggene var også rigtig gode. Lidt nyt til brunchbordet :-)