• Gå direkte til primær navigation
  • Skip to main content
  • Gå direkte til primær sidebar

Louises Madblog

  • Startside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Videoopskrifter
    • Ingredienser
    • Morgenmad & Brunch
    • Frokost
    • Forretter
    • Hovedretter-Aftensmad
      • Fjerkræ
      • Oksekød
      • Svinekød
      • Fisk
      • Suppe
      • Vegetarisk
      • Pastaretter
      • Simreretter
      • Sunde retter
    • Tilbehør
      • Brød
      • Salat
      • Saucer & dressinger
      • Tærter
    • Desserter, kager og andre søde sager
      • Cookies og Småkager
      • Gærkager, Søde brød, Lagkager og Pandekager
      • Is og andre desserter
      • Skærekager, Brownies og Muffins
      • Søde Tærter
      • Sunde desserter og kager
      • Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt
  • Rejser
    • Marokko
    • Japan
    • Thailand
    • Mauritius
    • Italien
    • USA
    • London
    • Berlin
    • Helsingborg
    • Malmø
    • Dresden
    • Aarhus
  • Kontakt
    • Kontaktformular
    • Om mig
    • Samarbejde og muligheder
    • Louises Madblog i pressen
  • Støt bloggen
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
Forside » Opskrifter » Morgenmad & Brunch » Brunchæg med serranoskinke, tomat og basilikum

Brunchæg med serranoskinke, tomat og basilikum

Print Friendly, PDF & Email

Brunchæg med serranoskinke, tomat og basilikum

Brunchæg med serranoskinke, tomat og basilikum

4 stk.

Ingredienser
8 æg
4 skiver serranoskinke
4 cocktailtomater
1 håndfuld frisk basilikum
Salt & peber
Lidt mælk
Lidt revet ost


Fremgangsmåde
Læg 1 skive serrannoskinke i hver ramekin. Hak tomaterne og basilikummen og læg det ovenpå skinken. Krydr med salt og peber. Slå to æg ud i hver ramekin. Top med lidt mælk og revet ost. Fyld lidt kogende vand i et ovnfast fad og stil ramekinerne ned i fadet. Stil fadet i en forvarmet ovn på 200 grader i cirka 30 minutter. Hold øje med æggene. Mine fik lidt for meget, men de fik også mere end 30 min.

Serveres til brunchbordet. Måske som en erstatning for æg og bacon.

af Louise Dam Kategorier: Morgenmad & Brunch, Tilbehør Opskrift udgivet: 14. marts 2012 Opskrift opdateret: 9. december 2019

Previous Post: « Citronfromage med rugbrødstuille, valnøddecrocant, drænet yoghurt og citronmelissesukker
Next Post: Æble/kanel muffins »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Lauraovergaard

    16. april 2012 kl. 11:21

    Ej hvor ser de bare gode ud. Super god ting til en brunch ;-)

    Svar
    • Louise Dam

      16. april 2012 kl. 19:26

      Ja ikke? De var også rigtig gode :-)

      Svar
  2. Mette Borre

    29. marts 2012 kl. 23:43

    Sikke en lækker blog du har dig. De her brunchæg skal jeg helt sikkert lave på et tidspunkt, de ser virkelig gode ud :)
    Mette

    Svar
    • Louise Dam

      4. april 2012 kl. 20:07

      Dejligt at du kan lide bloggen. Æggene var også rigtig gode. Lidt nyt til brunchbordet :-)

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Nye opskrifter

Senneps-flødesauce - Senneps fløde sauce med rosmarin

Senneps-flødesauce med hvidvin og rosmarin

Baileys Reindeer

Baileys Treatmas Bar i Tivoli

Sprøde boller med masser af lufthuller

Sprøde boller med masser af lufthuller

Copenhagen Foods pakkekalender

Copenhagen Foods pakkekalender 2019

Rødbedesalat med grønkål og granatæble

Rødbedesalat med grønkål og granatæble

Varm chokolade med whisky - Talisker whisky

Varm chokolade med whisky og skumfiduser

Gå aldrig glip af en opskrift

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med opskrifter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Cookie- og privatlivspolitik

Jeg hedder Louise, jeg er 31 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

Læs mere…

Copyright

Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst.

COPYRIGHT © 2010-2019 - Louises Madblog - Louise Dam - CVR 35614788

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.
X
Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat! Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
Køb her