• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Byg-selv-lagkager

    Udgivet: okt 27, 2010 · Opdateret: sep 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    line
    ikon piskeris Chestnut

    Byg-selv-lagkager

    12 personer
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    Fyldet bestod af:

    • Kagecreme
    • Flødeskum
    • Flødeskum med hindbær
    • Tobleronecreme
    • Hakket chokolade
    • Bananer i skiver
    • Kiwi i skiver

    Pynt:

    • Lyserød glasur
    • Blå glasur
    • Kakao glasur
    • Diverse krymmel

    Tobleronecreme

    • ½ liter piskefløde
    • 350-400 g Toblerone

    Hindbærflødeskum

    • ½ liter piskefløde
    • 300 g. frosne hindbær

    Sådan gør du
     

    Tobleronecreme

    • Smelt forsigtigt Tobleronen i piskefløden, når Tobleronen er helt smeltet, hælder jeg blandingen i en skål, kommer film helt ned til fløden, så der ikke kan dannes kondensvand.
    • Blandingen sættes i køleskab mindst 8 timer, hvorefter det forsigtigt piskes op til en tyk creme.

    Hindbærflødeskum

    • De frosne hindbær ligges i en si og sænkes hurtigt ned i en gryde med kogende vand. Dette er for at varmebehandle hindbærene, så der ikke er nogle bakterier. Hindbærerne køles ned i køleskabet. Men kan evt. drysse lidt flormelis over bærene. Flødeskummen piskes og hindbærerne vendes forsigtigt i.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

     

     

     

     

     

    Den færdige creme på toppen af en lagkage
     Hindbærflødeskum

     

     Kagecreme
     
     Flødeskum

     

     Blå glasur
     
    Lyserød glasur
     
    Kakaoglasur
     

     

     
     
     
     
     
     
    « Lagkagebunde
    Super hurtig kalkun/pastaret »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Mette Poulsen

      marts 11, 2015 at 11:27 pm

      Hej hej :)

      Nu håber jeg du ser den her besked, selv om det er et gammelt opslag :)

      Jeg har planlagt at lave lagkager ligesom dig her og vil lave både tobleronecreme og
      hindbærflødeskum.

      Hvor mange mennekser bliver der ca. til ud fra det du har skrevet (hvor mange var i og var der noget tilbage?)

      Vi bliver omkring 20 mennesker

      Mvh

      Mette

      Svar
      • Louise Dam

        marts 13, 2015 at 6:50 pm

        Hej Mette
        Jeg havde lavet byg-selv lagkager til 10 personer. Som jeg husker det var der rigeligt til det antal personer :-)
        Hilsen Louise

        Svar
    2. Louise

      oktober 28, 2010 at 1:31 pm

      Heidi: Ja det var super godt, og alle synes at det var rigtig sjovt at man ikke bare skulle sidde og spise som normalt :-)

      Rebelsig: Ja det var det nemlig :-)

      Kim: Tak, det smagte også lækkert ;-)

      Svar
    3. Kim

      oktober 28, 2010 at 8:30 am

      Uha de ser super gode ud :-)

      Svar
    4. Rebelsig

      oktober 27, 2010 at 7:15 pm

      Ha ha, det var det de skulle bruges til ;) Fedt!

      Svar
    5. heidi

      oktober 27, 2010 at 4:39 pm

      Det var da en fantastisk god idé, og super hyggeligt selv at samle sin mad, og se hvad de andre finder på af idéer!

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Hårdkogte æg
    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her