• Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Lagkage

Byg-selv-lagkager

Louisex
Ændret: aug 29, 2024 · Udgivet: okt 27, 2010 af Louise Dam · 8 Kommentarer

line
piskeris Grullo

Byg-selv-lagkager

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 12 personer
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

Fyldet bestod af:

  • Kagecreme
  • Flødeskum
  • Flødeskum med hindbær
  • Tobleronecreme
  • Hakket chokolade
  • Bananer i skiver
  • Kiwi i skiver

Pynt:

  • Lyserød glasur
  • Blå glasur
  • Kakao glasur
  • (reklamelink)krymmel

Tobleronecreme

  • ½ liter piskefløde
  • 350-400 g Toblerone

Hindbærflødeskum

  • ½ liter piskefløde
  • 300 g. frosne hindbær

Sådan gør du
 

Tobleronecreme

  • Smelt forsigtigt Tobleronen i piskefløden, når Tobleronen er helt smeltet, hælder jeg blandingen i en skål, kommer film helt ned til fløden, så der ikke kan dannes kondensvand.
  • Blandingen sættes i køleskab mindst 8 timer, hvorefter det forsigtigt piskes op til en tyk creme.

Hindbærflødeskum

  • De frosne hindbær ligges i en si og sænkes hurtigt ned i en gryde med kogende vand. Dette er for at varmebehandle hindbærene, så der ikke er nogle bakterier. Hindbærerne køles ned i køleskabet. Men kan evt. drysse lidt flormelis over bærene. Flødeskummen piskes og hindbærerne vendes forsigtigt i.
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

 

 

 

 

 

Den færdige creme på toppen af en lagkage
 Hindbærflødeskum

 

 Kagecreme
 
 Flødeskum

 

 Blå glasur
 
Lyserød glasur
 
Kakaoglasur
 

 

 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  1. Mette Poulsen skriver

    marts 11, 2015 at 11:27 pm

    Hej hej :)

    Nu håber jeg du ser den her besked, selv om det er et gammelt opslag :)

    Jeg har planlagt at lave lagkager ligesom dig her og vil lave både tobleronecreme og
    hindbærflødeskum.

    Hvor mange mennekser bliver der ca. til ud fra det du har skrevet (hvor mange var i og var der noget tilbage?)

    Vi bliver omkring 20 mennesker

    Mvh

    Mette

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 13, 2015 at 6:50 pm

      Hej Mette
      Jeg havde lavet byg-selv lagkager til 10 personer. Som jeg husker det var der rigeligt til det antal personer :-)
      Hilsen Louise

      Svar
  2. Louise skriver

    oktober 28, 2010 at 1:31 pm

    Heidi: Ja det var super godt, og alle synes at det var rigtig sjovt at man ikke bare skulle sidde og spise som normalt :-)

    Rebelsig: Ja det var det nemlig :-)

    Kim: Tak, det smagte også lækkert ;-)

    Svar
  3. Kim skriver

    oktober 28, 2010 at 8:30 am

    Uha de ser super gode ud :-)

    Svar
  4. Rebelsig skriver

    oktober 27, 2010 at 7:15 pm

    Ha ha, det var det de skulle bruges til ;) Fedt!

    Svar
  5. heidi skriver

    oktober 27, 2010 at 4:39 pm

    Det var da en fantastisk god idé, og super hyggeligt selv at samle sin mad, og se hvad de andre finder på af idéer!

    Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required