• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Ikke kategoriseret

    Chia karse

    Udgivet: feb 12, 2015 · Opdateret: maj 1, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    ef b

    Har du ligesom mig købt nogle chiafrø for at prøve det af og så står du der og alligevel ikke helt ved hvad du skal bruge dem til? Så er chiaspirer eller chiakarse et godt forslag. De bliver faktisk ret meget som almindelig karse, og du skal også lave dem på helt samme måde som du normalt ville lave karse. Så her kan børnene også sagtens være med.

    ikon piskeris Chestnut

    Chia karse

    1 portion
    Forb. tid 5 min
    Samlet tid 7 d
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • Chiafrø
    • Vat
    • Vand

    Sådan gør du
     

    • Læg lidt vat på en tallerken, lille fad, bakke eller lignende.
    • Gør vattet fugtigt.
    • Drys chiafrøene ovenpå vattet.
    • Tjek hver dag om vattet er blevet tørt, hvis det er det giver du det lidt mere vand.
    • Vent tålmodigt i en uges tid og så er der fine chiaspirer eller chiakarse, som du kan pynte den kedelige rugbrødsmad med :-)

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Chia karseChia karseChia karse
    Følg mig på Instagram
    « Lemon curd - i mikroovnen
    Grillet aubergine med tomat og mozarella »

    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Hårdkogte æg
    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her