• Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Uncategorized @da

Chia karse

Louisex
Ændret: maj 1, 2021 · Udgivet: feb 12, 2015 af Louise Dam ·

ef b

Har du ligesom mig købt nogle chiafrø for at prøve det af og så står du der og alligevel ikke helt ved hvad du skal bruge dem til? Så er chiaspirer eller chiakarse et godt forslag. De bliver faktisk ret meget som almindelig karse, og du skal også lave dem på helt samme måde som du normalt ville lave karse. Så her kan børnene også sagtens være med.

piskeris Grullo

Chia karse

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 1 portion
Forb. tid 5 minutter min
Samlet tid 7 dage d
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • (reklamelink)Chiafrø
  • Vat
  • Vand

Sådan gør du
 

  • Læg lidt vat på en tallerken, lille fad, bakke eller lignende.
  • Gør vattet fugtigt.
  • Drys chiafrøene ovenpå vattet.
  • Tjek hver dag om vattet er blevet tørt, hvis det er det giver du det lidt mere vand.
  • Vent tålmodigt i en uges tid og så er der fine chiaspirer eller chiakarse, som du kan pynte den kedelige rugbrødsmad med :-)
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Chia karseChia karseChia karse
Følg mig på Instagram
5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.