Copenhagen Food pakkekalender 2020

Pakkekalender adventskalender
Annonce

Så er der under 1 måned til juleaften! Det her år er jo gået absurd stærkt! Og så samtidig langsomt - det er en meget mærkelig tid. Jeg er sikker på, at der er andre end mig der tænker at julen virkelig skal have en over nakken i år. Der skal bare hygges og pyntes ekstra meget! Det tror jeg vi er mange der har brug for ❤️

Det der med pakkekalender kan godt være svært at skulle finde på, og derfor laver Copenhagen Food hvert år deres bud på en pakkekalender med 24 lækre gaver til livsnyderen. Hvis man har økonomien i orden er det her jo den perfekte pakkekalender at give til f.eks. sin kæreste. Men det løber altså hurtigt op, hvis man skal købe alle gaverne.

Derfor kan man jo også blot plukke nogle stykker ud, og evt. bruge dem som adventsgaver istedet for. Du kan måske også selv blive inspireret til lidt ekstra julegaveønsker. Priserne svinger imellem 15 kr. og 5.999 kr. så der burde være noget alle kan være med på. Her kommer et lille udpluk af pakkerne. Resten af kalenderen kan du se beskrevet her.

1. G&T-GAVEÆSKE FRA FEVER-TREE

Kender du en, som er vild med G&T, er dette lige sagen. Fever-Tree har sammensat en gaveæske med 4 small-batch danske gin, som er blevet perfekt matchet med 4 Fever-Tree premium tonics.

Vejledende pris: 299 kr.
Fås hos:
Mad & Vin i Magasin

2. DE UDVALGTE OSTE FRA NATURMÆLK

Denne her gave skal nok opbevares i køleskabet og ikke i pakkekalenderen ;-)

”De udvalgte” er et udvalg af spændende oste fra Naturmælk, som er et økologisk mejeri med rødder tilbage til 1994.

De udvalgte” består af Rød Kristian, som er en kraftig kitmodnet ost, der smager af fløde med et strejf af honning. Rå Hathor, der er en råmælksost, som har lagret i 36 uger og smager let syrligt med noter af søde frugter og nødder. Cumulublue, som er en blød blåskimmelost, der smager stærkt, unikt og cremet. Den sidste ost er Høost, som er lagret i minimum 12 måneder og har en smag af abrikoser og nødder.

Vejledende pris: 159,95 kr.
Fås hos: Nemlig.com

9. BAILEYS SALTED CARAMEL

Baileys Original Irish Cream er blevet blandet med smagfuld karamel, som er tilsat en smule salt. Resultat er en fløjlsblød likør med en lækker og uimodståelig smag. Den smager dejligt alene over is, men du kan også̊ drikke den i varm chokolade eller dryppe den over din yndlingsdessert.

Vejledende pris: 170 kr.                                                              
Fås hos: Føtex, Kvickly og hos velassorteret spiritusforhandlere.

11. LIE GOURMET PRODUKTER FRA MAD&VIN I MAGASIN

De fleste af os anvender jævnligt en vinaigrettedressing, krydderurter eller oliven i madlavningen, så hvorfor ikke gøre det ekstralækkert med gourmetudgaverne fra Lie Gourmet? Lie Gourmet er delikatesser til hverdagslivet.

Vejledende pris: 49-69 kr.
Fås hos:
Magasin Mad&Vin

12. KAFFEGAVEKORT TIL ESPRESSO HOUSE

Hvis du planlægger at begive dig ud på en større indkøbstur for at få årets julegaver i hus, kan et gavekort til Espresso House varmt anbefales. Kæden af kaffebarer er passende placeret rundt omkring i nogle af byens travleste områder, så du enten kan begynde dagen eller holde en velfortjent pause og tanke op med en kop specialkaffe. Udover lækker kaffe kan du også få lækre kanelsnurrer og kardemommesnurrer hps Espresso House.

Vejledende pris: Efter eget ønske
Fås hos:
Espresso House

14. ZACAPA EDICION NEGRA

Denne mørke rom fra Guatemala bliver fremstillet i byen Quetzaltenango 2300 meter over havets overflade, og den er flere gange blevet kåret til verdens bedste. Den er personligt også én af mine yndlingsrom, og gør sig også fortrinligt i en lækker cocktail.

Vejledende pris: 499 kr.
Fås hos Vinspecialisten, Skjold burne og hos velassorteret spiritusforhandlere. 

15. ØKOLOGISKE MÅLTIDSKASSER FRA SIMPLE FEAST

Måltidskasser har virkelig fundet vej til det danske marked. Med måltidskasser fra Simple Feast får du færdige plantebaserede måltider. Det eneste, du skal gøre, er at lune og anrette, og så er aftensmaden klar på 10 minutter.

Vejledende pris: fra 545 kr.
Fås hos: 
simplefeast.com

24. THE BARISTA EXPRESS

Denne her er vist mere til julegaven - og en af de store af slagsen! Den måtte i hvert fald gerne ligge under juletræet til mig 😍

The Barista Express er hjemmebaristaens store drøm. Den semi-automatiske espressomaskine har en indbygget kværn, som maler dine friske kaffebønner direkte ned i filteret. Ikke nok med det, så sørger The Barista Express også for at levere den helt rette mængde af friskmalede bønner til din espresso. Er du mest til cappuccino, kan du også nyde sådan én – og på mest cremede vis ved hjælp af mælkeskummeren. Espressomaskinen er en af de bedste på markedet til prisen, og den sikrer dig gode kaffeoplevelser i mange år frem.

Vejledende pris: 5.999 kr.
Fås på: 
https://www.kitchenone.dk/produkt/sage-bes875-the-barista-express-espressomaskine/

Kalenderen byder også på: Fætter Kras fra Them Andelsmejeri, Molinari Sambuca Extra fra Strandgaarden, økologisk primitivo fresco fra il fornaio, Château Del ISH fra ISH, Vintage Cheddar fra Kerrygold, S. Pellegrino Essenza, Johnnie Walker Black, Karlens Nordic Craft Brown Ale, Julevin fra Winefamly, Karlens Nordic Craft Indian Pale Ale, Salt- og peberkværn fra Le Creuset Cerise, frugtig og fyldig kaffe fra Lavazza, Karlens Nordic Craft Spring Ale, Græsrod fra Øllingegaard, japansk knivsæt fra Miyabi, Seedlip Spice 94.

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.