Copenhagen Foods årlige pakkekalender

Copenhagen Foods årlige kulinariske pakkekalender

Reklame - Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Copenhagen Food

 
Julen nærmere sig med hastige skridt. I dag er der faktisk helt præcist 1 måned til juleaften! Det betyder også at der kun er 1 uge til at december måned starter. Går du og leder efter den helt rigtige pakkekalender til en der står der nært, og som samtidig er vild med mad og lækre produkter? Så har Copenhagen Food fundet nogle rigtige gode bud på 24 kalendergaver. Nogle af produkterne er dog i den dyre ende, men så kan man jo evt. overveje en adventskalender istedet for. Priserne svinger mellem 10 kr. og 2.999 kr., så der er altså lidt for alle. Det kan være du allerede er i fuld gang med at indkøbe gaver til pakkekalenderen, og så kan du blot vælge at blive inspireret og vælge nogle af produkterne ud. Her er et udvalg af produkterne, og du kan se den fulde pakkekalender på CopenhagenFood.dk.

Gavekort til madkurser hos Meyers Madhus (1)

Du kan for eksempel give et gavekort til et madkursus til Meyers Madhus på Nørrebrogade i København. Gavekortet sendes i en e-mail, så du selv kan printe det og pakke det ind. Se de forskellige typer af kurser på Meyersmad.dk.

Vejledende pris: 600-1.295 kr.

Julekugler fra Tivoli (4)

I den lille butik Little Tivoli er der mulighed for at tage lidt af Tivoli med hjem i decemberstuen, og du kan for eksempel købe de særlige Tivoli-julekugler til juletræet derhjemme. Kuglerne er skabt af designer Thomas Winkler fra Tivolis kreative afdeling og sælges i en æske med fire styk.

Vejledende pris: 169 kr. for en æske med fire forskellige kugler
Fås i Little Tivoli i Tivoli

Salt- og pebersæt fra Global (6)

Det japanske mærke Global er særligt kendt for sit knivdesign. Ligheden kan ses på kværnenes ydre, hvor både silhuetten og den slebne finish i rustfrit stål går igen fra knivene. Selve kværnene er keramiske, og de giver et par effektive og modstandsdygtige kværne, der holder længe.

Vejledende pris: 499,95 kr. pr. kværn

Espressokaffe fra Lavazza (7)

Den italienske kaffeproducent Lavazza begyndte med en lille købmandsforretning i Torino og en tur til Brasilien i 1895, som blev starten på Lavazza-kaffens æra. Qualità Oro er Lavazzas helt klassiske espressoblend, og den er til dig, som gerne vil nyde en god kop kaffe hver dag. Oro består af de fineste 100% Arabica-bønner fra Centralamerika og det afrikanske højland, som bliver behandlet i Italien. Resultatet er en fyldig, blød og aromatisk kaffe med en rund og raffineret smag.

Vejledende pris: 82,95 kr.

SOLTØRREDE TOMATER OG ARTISKOKHJERTER FRA MAGASIN MAD&VIN (10)

Artiskokhjerterne fra Magasin Mad&Vin er håndrensede, lagt i en siciliansk krydderilage og kan f.eks. bruges i en sandwich, salat eller på en pizza. De soltørrede tomater er lækre på tapasbordet, i en sandwich eller på en pizza.

Vejledende pris: Artiskokhjerter 59,50 kr., soltørrede tomater 30 kr.

Pande fra Le Cruset (14)

Le Creusets stegepande i støbejern med støbejernshåndtag har en indvendig, sort emalje, der er specielt fremstillet til madlavning, der kræver høje overfladetemperaturer. Støbejernspanden fås i et bredt udvalg af Le Creusets velkendte farver. Panden kan bruges på alle varmekilder, og den tåler desuden både ovn og opvaskemaskine.

Vejledende pris: 1.049 kr

Gavekort til restaurant SUKAIBA (16)

Invitér din udkårne op på 23. etage af Hotel Bella Sky, hvor restaurant SUKAIBA for nyligt er åbnet. Her kan I få en fuld Sukaiba-oplevelse med 16 serveringer, som tager jer på en tur rundt i delikatesser som frisk sashimi, caviar og dumplings fra det japanske køkken og forbi nordiske elementer som tatar på ørred, oksemørbrad og sprøde kalvebrisler.

Vejledende pris: 16 serveringer for 895 kr. pr. person

SALTLAKRIDS- OG KARAMELSTÆNGER FRA MAGASIN MAD&VIN (17)

Prøv Magasin Mad&Vins egne saltlakridsstænger eller søde karamelstænger – de er gode til både sokkegaven, mandelgaven og gaven til dig selv.

Vejledende pris: 3-pak stænger, 1 stk. 26,50 kr., 3 stk. for 60 kr.

Kaffe fra Illy (22)

Illy Espresso indeholder kun de fineste arabicabønner, som er købt direkte fra kaffebønderne. Kaffen er kendetegnet ved en finkornet, rødbrun crema og en behageligt krydret, blød og rund smag.

Vejledende pris: 64,95 kr.

Whisky fra Johnnie Walker Blue Label (23)

Hvis man er til blendede whiskyer, bliver det ikke meget bedre end det her. Blue Label er kronen på værket i Johnnie Walkers whisky-portefølje. Et mesterstykke sammensat af et udvalg af Skotlands bedste whiskyer.

Vejledende pris: 1.499 kr.

Japansk kniv fra Miyabi (Zwilling) (24)

Hvis man er typen der ikke går ned på udstyr er kiven fra Miyabi den perfekte gave. Bladkernen på Santoku-kniven er lavet i pulverstål indlejret i 100 lag stål og har en enestående skæreevne, mens skaftet er lavet af masurtræ med unikke årer på hver kniv. Det skulle give en perfekt balance i kniven med optimal kontrol og en utrættelig skæren.

Vejledende pris: 2.999 kr.

Rigtig god fornøjelse med juleshoppingen :-)

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.