Craft Night med Bulletin Bourbon (gratis arrangement med mad)

Bulletin Bourbon - craft nights

//Indlægget er sponsoreret af Bulletin Bourbon//

Bulleit Bourbon afholder en række workshops sammen med kreative personer og virksomheder, hvor almindelige mennesker kan lære at fremstille deres egne håndlavede produkter under kyndig vejledning fra dygtige fagfolk. Den første aften bliver afholdt sammen med Le Fix og lædermærket Cle Design den 5. juli. Det har været en succes i Sverige, og kommer nu til Danmark.

Bulleit Bourbon lancerer nu konceptet Craft Nights, der i al sin enkelthed går ud på at få voksne mennesker til at genopdage glæden ved at bruge hænderne. I forbindelse med konceptet afholder Bulleit en række workshops sammen med kreative mennesker og virksomheder, der selv arbejder ud fra gamle håndværkstraditioner.

Det første kreative samarbejde i Danmark er med Julie Clement, der er grundlægger af den voksende designvirksomhed Cle Design. Hun vil lære deltagerne, hvordan de laver deres egen personlige nøglering i læder. Workshoppen er gratis og løber af stablen den 5. juli fra kl. 17 til 20 i den smukke baggård hos Le Fix i Kronprinsensgade. Udover den håndværksmæssige del byder workshoppen også på gratis grillmad, DJ og muligheden for at smage en Boilermaker-øl + Bulleit Bourbon. Antallet af pladser er begrænset og vil blive afsat efter først-til-mølle-princippet, så det er en god idé at være lidt hurtig på tasterne, hvis man vil sikre sig en billet. Det eneste, man skal gøre, er at tilmelde sig på billetto.dk. Aldersgrænsen er 20 år.

Bestil din gratis billet til Craft Night lige her: https://billetto.dk/e/craft-nights-by-bulleit-bourbon-kobenhavn-billetter-202716

Bulletin Bourbon - craft nights

Om Bulleit Bourbon

Bulleit Bourbon er den hurtigst voksende Super Premium American Whiskey i Europa. Kendskabet og udbredelsen tilskriver grundlæggeren, Tom Bulleit, primært mund til mund-metoden. Bulleit Bourbon er fremstillet af de bedste ingredienser, der er til rådighed – det bedste korn, kalkstensfiltreret vand fra Salt River i Kentucky samt en helt speciel gær. Den 150 år gamle opskrift indeholder en stor mængde rugkorn, som giver Bulleit sin karakteristiske smag. Whiskyen bliver destilleret og kommer på flaske i Kentucky af Bulleit Distilling Company. Både Bulleit Bourbon og Bulleit Rye har vundet flere guldmedaljer i San Fransiscos årlige spirituskonkurrence og er blevet stemt ind som #1 Best Selling og #1 Most Trending American Whiskey tre år i træk af Worlds 50 Best Bars and Drinks International.

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.