Grillede majskolber

Når der skal lækkert kød på grillen om sommeren, så hører der sig jo også noget godt tilbehør til. For det meste må tilbehøret gerne været ret let i det. Her er en salat et rigtig godt bud. Men her har jeg også et andet godt bud. Nemlig sprøde og søde grillede majskolber. De smager skønt og kræver meget lidt arbejde fra din side. De er helt perfekte at servere til en god grillaften.

Grillede majskolber passer faktisk bare sig selv på grillen. Det eneste du næsten skal gøre er at huske lige at lægge dem i et fad med vand først. Det er for at undgå bladende brænder.

ikon piskeris Chestnut

Grillede majskolber

2 personer
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 50 min

Udstyr (reklamelink)

  • Fad med vand

Ingredienser

  • 2 majskolber

Sådan gør du
 

  • Læg majskolberne i et fad med koldt vand i omkring 30 minutter.
  • Læg majskolberne på en varm grill i omkring 20 minutter. Behold bladene på.
  • Fjern bladene og de hvide tråde fra majs og nyd de lækre grillede majs. De kan eventuelt serveres med smør på.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 77 kcal | Kulhydrater: 17 g | Protein: 3 g | Fedt: 1 g
Bedøm denne opskrift:
4 fra 3 stemmer
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften