Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Guide

Guide: Sådan sier du melet

Udgivet: 6. mar 2015 · Opdateret: 2. feb 2018

[kkstarratings]
Guide - Sådan sier du melet (3)
Her får du et rigtig godt bagetip fra min side. Det er nemlig rigtig godt at si sit mel. Når man bager kan det tit være en god idé lige at si eller sigte melet inden du blander det med de øvrige ingredienser. Det gør at der ikke kommer klumper i dejen og kagen vil ofte blive mere luftig når man sier melet.


Guide: Sådan sier du melet

1 portion
Forberedelsestid: 5 min

Ingredienser
Mel
1 si
1 skål


Fremgangsmåde
1. Vej det mel af du skal bruge til din opskrift.
2. Find en si/sigte og en skål frem.
3. Sæt sien ovenpå din skål.
4. Hæld melet i sien og flyt den frem og tilbage så melet løbet igennem sien og ned i skålen.
6. Når alt melet er løbet igennem sien er du klar til at bruge melet.



Guide - Sådan sier du melet (1)Guide - Sådan sier du melet (2)Guide - Sådan sier du melet (3)Guide - Sådan sier du melet (4)

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Comments

No Comments

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788