Handies med skinke og ost - perfekte til madpakken
Justér antal24 stk.
Ingredienser
- 900 g (reklamelink)hvedemel
- 300 g (reklamelink)hvid hvedemel
- 6 ½ dl mælk
- 2 dl fromage frais
- 50 g gær
- 3 tsk salt
- 2 tsk sukker
- 1 dl flydende becel let
- 450 g revet skinke
- 2 poser revet ost
- 1 æg til pensling
Sådan gør du
- Lun mælken og opløs gæren heri.
- Kom melet og de øvrige ingredienser i, og ælt til en ensartet dej.
- Lad dejen hæve i 40 min.
- Del dejen i to lige store dele, og form dem til kugler. Lad dem hvile et par minutter.
- Rul hver dejkugle ud til en stor firkant ca. 20 x 20 cm. Lad dem hvile i ca. 5 min.
- Rul dem ud endnu engang og del hver firkant i 4 kvadrater.
- Kom fyld på hvert dejstykke og fold dejen sammen.
- Læg dem på en bageplade med samlingen nederst, og lad dem hæve ca. 15 min. Pensl med æg.
- Bag dem i ovnen i en 225 grader (varmluft 210 grader) forvarmet ovn i ca. 15 min.
Noter
Opskriften er fra Amo's den store bagebog 2.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 24 stk. | Kalorier: 334 kcal | Kulhydrater: 41 g | Protein: 11 g | Fedt: 14 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Ida skriver
Kan de fryses ned? 😊
Louise Dam skriver
Ja, det kan de sagtens :-)