Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Favoritter fra bageren

Hjemmelavede romkugler

Udgivet: 20. nov 2012 · Opdateret: 6. maj 2021

 
Romkugler

Når jeg har kagerester tilovers (ja det har jeg altså indimellem! :-)), så sørger jeg for at fryse dem ned så jeg kan lave lækre romkugler eller trøffelkugler senere hen. Når jeg så har nok kagerester i fryseren kaster jeg mig over romkuglerne. Her har jeg lavet nogle helt små kugler, som er lige til at hapse. Men man kan selvfølgelig også lave de helt store romkugler, som man kan købe hos bageren. Så er det lidt mere autentisk. Det er super nemt at lave hjemmelavede romkugler, det sværeste er nok at gemme noget kage til det.

piskeris Grullo

Hjemmelavede romkugler

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 70 stk.
Forb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 800 g kagerester, Jeg brugte brownie, chokoladekage med kokos og en æblekage
  • 4 spsk (reklamelink)kakaopulver
  • 4 spsk (reklamelink)rom aroma
  • 1 ½ spsk (reklamelink)hindbærmarmelade

Til pynt

  • Kokos, farvet krymmel, hakkede nødder , kakako eller hvad du har lyst til at pynte med

Sådan gør du
 

  • Smuldr/blend kageresterne i en blender eller foodprocessor. Hæld derefter kagemassen op i en skål og tilsæt kakao, romessens og hindbærmarmelade. Smag til undervejs for at sikre at smagen bliver som du vil have det. Der kan være forskel på smagen alt efter hvilke kager du har brugt, og i så fald skal du måske bruge mere eller mindre af de enkelte ingredienser.
  • Rul dejen til små kugler og tril dem i den valgte krymmel.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 43 kcal | Kulhydrater: 7 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Opskrift på hjemmelavede romkugler af kagerester

 

Opskrift på hjemmelavede romkugler af kagerester

Opskrift på hjemmelavede romkugler af kagerester

Opskrift på hjemmelavede romkugler af kagerester

 

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Anne skriver

    september 10, 2016 at 3:01 pm

    Kan man lave romkuglerne et par dage før de skal bruges hvis de er på køl? Hvor lang tid kan de holde sig?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 18, 2016 at 12:11 pm

      Ja, det kan du godt. De kan sagtens holde i nogle dage.

      Svar
  2. xavier skriver

    februar 06, 2016 at 9:47 pm

    Saa fedt, bor i udlandet og kan ikke köbe dem. Saa jeg pröver selv at lave dem i aften.
    Tak Louise

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 07, 2016 at 10:47 pm

      Håber de blev gode :-)

      Svar
      • Tina Krause skriver

        januar 21, 2021 at 11:30 am

        Er en brownie chokoladekage med koskos lige med 800 gram kagerester?
        På forhånd tak

        Svar
        • Louise Dam skriver

          februar 11, 2021 at 10:35 pm

          Hej Tina
          Beklager det sene svar! Du bliver næsten nødt til at veje den. Og så kan du jo altid justere de andre mål lidt, hvis der f.eks. kun er 600 g. :-)
          Hilsen Louise

          Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required