Krydderiskuffe - fra virvar til orden

Krydderiskuffe


Vi har længe haft en meget uoverskuelig krydderiskuffe i vores køkken. Sådan en hvor man ikke har en chance for at finde det man leder efter, og man nemt kommer til at købe krydderier man allerede har fordi man slet ikke har overblikket. Men det besluttede jeg mig for at lave om på. Jeg vidste jeg ville have nogle lidt store krydderiglas, fordi jeg ikke gider at have rester af krydderier liggende i poser, så fylder og roder det jo også bare. Derudover var kravet også at krydderiglassene skulle være firkantende så der ikke kom en masse spildplads i krydderiskuffen. Det skulle også være nemt at finde de rigtige krydderier og derfor var det også et krav at det var krydderiglas med tekst på.

Mine krydderiglas

Jeg googlede lidt rundt og faldt over en tysk side Gläser und Flaschen, som forhandler alle former for glas og flasker. Her faldt jeg hurtigt for disse glas på 260 ml med et guld skruelåg. De kostede 0,70 euro pr. stk. det vil sige cirka 5 kr. pr. stk. Hertil kommer så portoen på omkring 10-15 euro (75-100 kr.) afhængig af hvor meget du køber. Jo tungere din pakke er jo mere koster portoen. Jeg købte 50 krydderiglas - det var lige i overkanten, men så har jeg nogle til når jeg får nye krydderier eller de kan bruges til f.eks. syltetøj eller lignende. Husk at lågene skal købes for sig selv, medmindre du køber den pakke hvor der både er glas og låg. Tjek lige efter :-)

Jeg synes det er rart at krydderiglassene er så store. Her bestemmer man jo selv om der kommer meget eller lidt i. Men det er rigtig smart at kunne komme ned i glasset med en teske. Det er også rart at de er så store så man ikke ligger inde med krydderirester i poser. Man kan nemlig tømme hele posen i krydderiglasset. I disse store krydderiglas kan der f.eks. være de helt store poser med krydderier. Husk at måle højden i din krydderiskuffe, så du har sikker på de høje glas kan være i din skuffe.

Etiketter til krydderiglas

Sammen med glassene købte jeg også nogle runde etiketter, som man kan printe ud på og klistre på lågene på krydderiglassene (jeg købte mine i beige, men dem kan jeg ikke lige finde længere).

Når man har krydderiglas med tekst er det super nemt at finde hvilket krydderi man leder efter i krydderiskuffen. For at kunne printe på etiketterne skal du bruge et online program, der hedder Avery Design & Print. Vælg etiketter til produkt og prismærkning og derefter L3415. Den skabelon passer på mine etiketter. Her kan du enten vælge et blankt design eller du kan vælge et design, hvor du blot skriver din tekst ind. Det er helt op til dig selv.

Hvordan ser jeres krydderiskuffe ud? Er der orden eller uorden? :-)

Krydderiskuffe
Krydderiskuffe
Krydderiskuffe
Labels til krydderiglas med tekst
Krydderiglas med tekst
Krydderiglas med tekst
Krydderiskuffe
Krydderiskuffe
Krydderiglas med tekst
Krydderiskuffe
Krydderiglas med tekst
krydderiglas med tekst
Krydderiskuffe - krydderiglas med tekst
Krydderiskuffe - krydderiglas
Krydderiskuffe
Krydderiskuffe
Krydderiglas - glas til krydderier

//Indlægget er ikke på nogen måde sponsoreret//

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.