• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Rejser » Rejseguide

    Marrokansk madlavning hos Lalla Nezha

    Udgivet: nov 6, 2012 · Opdateret: feb 2, 2018 af Louise Dam

    Marrokansk madlavning hos Lalla Nezha
    Mandag var vi ude og lave marokkansk mad hos Les Ateliers Lalla Fatima - Lalla Nezha, som er meget kendt i Marokko. Selv Jamie Oliver har været nede og lave mad hos hende.

    Vi startede ud på markedet, hvor vi ude og købe krydderier, grøntsager og kylling sammen med Lalla Nezha, hun fortalte om alle tingene undervejs og der var god tid til at se, dufte og smage alle lækkerierne. Kyllingen var så frisk som den kunne være, faktisk var den helt levende da hun valgte den ud og så blev den ellers slagtet og plukket på stedet. En lidt voldsom oplevelse, som man jo normalt ikke har når man køber ind i Netto.

    Så blev vi kørt ud til Lalla Nezhas hus, hvor hun havde den skønneste gårdhave,. Her fik vi serveret marokkansk te, og marokkansk brunch.

    Derefter gik vi igang med at lave maden, som var kylling i tagine med en masse dejlige krydderier, nogle marokkanske forårsruller med fyld af kartoffelmos blandet med gedeost og koriander, couscous og stegte aubergineskiver. Til sidste sluttede vi af med en dessert som var en slags risgrød med revet kokosnød og knuste mandler på toppen.

    Jeg vil godt rose rejseeksperterne for at have arrangeret et super godt program til os. Det er bare så super spændende, og man oplever altså landet på en helt anden måde med en guide, end hvis man bare selv tager rundt. Specielt denne dag hos Lalla Nezha kan stærkt anbefales! Det var en meget stor oplevelse, og super hyggeligt!

    marokko

    Tagine

    oliven, marokko

    marked marokko

    couscous, tagine, kylling

    marokko, madlavning

    ruller med kartoffel, gedeost

    aubergine

    « Lækre scones med chokolade
    Islagkage med chokoladetrøffelcreme »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her