• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Højtider og særlige lejligheder » Jul

    Nemlig.com - Julemad til 2 dage

    Udgivet: dec 22, 2014 · Opdateret: feb 8, 2022 af Louise Dam

    Krydrede andebryster med bagte halve kartofler

    Reklame - udarbejdet i samarbejde med Nemlig.com

    De sidste to uger har jeg testet opskrifter fra Nemlig.com. Nærmere betegnet er det deres julemad til 2 dage, som er udviklet af Mette Mølbak. Det der er super smart ved det her koncept er at man med meget få klik kan købe mad ind til 2 dage. I én opskrift er der nemlig mad til 2 forskellige retter til 2 dage. Det vil sige at opskriften til dag nummer 2 tager udgangspunkt i hvad du fik dagen før.

    Inden jeg for alvor gik igang med at afprøve Nemlig.com var jeg måske ikke helt overbevist om det var noget for mig når nu jeg bor lige ved siden af op til flere supermarkeder. Men jeg må nok sige at jeg er blevet ganske imponeret over konceptet. Nu gik det hele jo ud på at jeg skulle afprøve specifikke opskrifter, og derfor er det også dem jeg har handlet ind til. Når man skal handle ind til en af deres opskrifter, så bliver det næsten ikke nemmere. Du klikker ind på den opskrift du vil lave og så klikker du køb. Nu lægges alle varerne du skal bruge til retten i din indkøbskurv - du kan så lige tjekke kurven igennem om der skulle være noget du allerede havde på lager. Men med ét enkelt klik fra du har fundet opskriften så ligger alt hvad du skal bruge i kurven. Det sker bare ikke i Netto :-)

    Generelt er jeg meget begejstret for hele oplevelsen. Jeg har fået leveret 2 gange fra Nemlig.com indtil videre. Den første gang bestilte jeg kl. 11.55 og fik leveret mine varer sammen aften kl. 21.30 for den nette sum af 0 kr.! Anden gang bestilte jeg dagen før om aftenen - hjemme i mit køkken på deres app til iPad - mens jeg lige kunne kigge i køleskabet om jeg manglede noget.. Aftenen efter blev mine varer leveret kl. 19.30 for 9 kr. Alle deres varer har været rigtig fine, lang holdbarhed og flot frugt og grønt. Jeg havde kun lige en peberfrugt jeg nok ikke havde købt hvis jeg havde stået med den i hånden. Den var lige lidt dårlig i toppen. Men det skrev jeg bare til kundeservice og jeg fik straks pengene krediteret og sat ind på min Nemlig konto. Det er altså god service.

    Nå men nu til essensen af det hele - opskrifterne :-)
    Generelt kan jeg sige at alle opskrifterne smagte virkelig godt. Nogle af opskrifterne kunne måske godt være uddybet lidt bedre efter min mening. Hvis man ikke lige er en haj i et køkken er det jo ikke alt der giver sig selv. Derudover tror jeg måske vi spiser lidt mere kød herhjemme end gennemsnittet, indimellem synes jeg i hvert fald der var lige lidt nok kød i opskrifterne.

    Krydrede andebryster og wok med and og kål

    Andebryster collage
    Den første opskrift jeg afprøvede var krydrede andebryster og wok med and og kål. Begge retter smagte virkelig godt, og er helt sikkert noget jeg godt kunne finde på at lave igen. Til wokken skulle resterne af andebrysterne ligge i en meget lækker marinade og trække lidt inden. Her valgte jeg at lave marinaden dagen før og lægge strimler af andebrysterne i allerede der. De blev virkelig lækre møre og smagfulde af det.

    Hønsesalat og græskarsuppe

    Hønsesalat og græskarsuppe
    Så afprøvede jeg hønsesalat og græskarsuppe. For mig er hønsesalat lidt mere en frokostret, men vi spiste det nu bare til aftensmad med rugbrød og sprødstegt bacon til og det smagte virkelig godt. Til hønsesalaten skal man koge en hel kylling og fonden bruges så til græskarsuppen. Jeg valgte også at bruge resten af kyllingekødet til at servere i suppen. Det stod der nu ikke i opskriften.

    Helstegt and og rispapirsruller

    And og and i rispapir
    helstegt and og rispapirsruller
    En hel and med rødkål og brunede kartofler, så bliver det vist ikke mere jul :-) Dagen efter stod den på lækre og friske rispapirsruller med resten af anden og lækkert sprødt grønt og krydderurter. De var virkelig lækre! Så hvis du ikke ved hvad du skal spise 1. juledag, så kunne det være en mulighed at bruge resten af juleanden til rispapirsruller. Det er dejlig friskt ovenpå den tunge julemad.

    Flæskesteg og soja-gris i wok

    Flæskesteg og wok
    De sidste opskrifter jeg afprøvede var flæskesteg og soja-gris i wok. Flæskestegen var helt standard og serveret med rødkål, kartofler og sauce. Dagen efter blev resten af flæskestegen brugt i en lækker wok. Igen lagde jeg kødet i marinaden allerede aftenen før og igen var det meget meget mørt og smagfuldt. Man kunne også servere resten af flæskestegen i en flæskestegssandwich i stedet for.

    //Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Nemlig.com//

    « Hjemmelavet rødkål
    Æbleflæsk »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Rabarbersaft

    Rabarbersaft

    Rabarberkompot

    Rabarberkompot

    Mango Lassi

    Mango lassi

    Chicken Tikka Masala

    Chicken tikka masala

    Varme hveder hvedeknopper

    Varme hveder

    Bananboller med chokolade

    Bananboller med chokolade

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her