Reklame - indlægget indeholder affiliatelinks

 

Jeg har været i Thailand 2 gange, og jeg vil her forsøge at skrive lidt om de ting jeg synes der er vigtige at få pakket i sin kuffert. På min pakkeliste til Thailand har jeg mest fokuseret på de ting jeg synes der er lidt specielle og vigtige at få med - så tandbørsten må du altså selv huske at få pakket ;o)

Solcreme

Man skulle tro at man bare kunne købe sin solcreme når man kommer til Thailand, og spare en masse penge, for alt er jo billigt i Thailand. Men nej, solcreme er utrolig dyrt i Thailand. En lille flaske koster hurtigt 100 kr. og så er der slet ikke det samme udvalg som i Danmark. Sørg derfor for at medbringe rigeligt med solcreme med høj faktor! UV indexet kommer nemt op på 11-12 stykker, og her klarer din hud sig ikke længe med en faktor 15. Derudover skal du sørge for at købe en solcreme der hurtigt trænger ind i huden, og som er vandfast. Jeg synes selv at Garnier Ambre Solarie - Light & Silky eller Niveas solcreme (affiliatelink) er super god, men brug endelig din egen yndlingssolcreme. Fordelen ved at købe det med hjemmefra er også at du kan købe det på tilbud :-)

Myggespray

Om aftenen er der mange myg, især hvis man bor tæt på vandet. Jeg kan godt lide at jeg ved at den myggespray/insektspray jeg bruger er godkendt i Danmark. Men den skal selvfølgelig stadig virke! Jeg bruger myggesprayen fra Autan, som du bl.a. kan købes hos Matas (affiliatelink).

Mælkesyrebakterier

Når jeg rejser til Thailand, eller andre lande hvor man ved at hygiejnen ikke altid er i top, så spiser jeg nogle tabletter med mælkesyrebakterier for at formindske risikoen for at få dårlig mave. Jeg begynder på tabletterne et par dage før jeg rejser og tager en om morgenen og en om aftenen. Jeg bruger disse fra Matas (affiliatelink).


Vandfast mascara

Dette er nok kun relevant hvis du er kvinde :-) Men jeg synes altså det er rart at have en god vandfast mascara med, så man ikke skal tænke over det når man er ude at bade - som man for det meste er en del i Thailand pga. varmen. Brug den du bedst kan lide - jeg bruger denne fra Maybelline, som kan købes hos Matas (affiliatelink).

Flere sæt badetøj

Jeg synes ikke der er noget værre end at tage vådt badetøj på - derfor har jeg altid flere bikinier med så jeg altid har en der er tør. Derudover er det rart at have flere bikinitrusser, hvis man går rundt i dem det meste af dagen.. Og husk det er varmt i Thailand, så for mit vedkommende så bor jeg nærmest nede i vandet - så man bruger sit badetøj rigtig meget!

Hvad du har brug for af tøj

Det bliver varmt i Thailand - sådan virkelig varmt. Så glem alt om langærmede bluser, lange bukser osv. Det får du ikke brug for. Selvom solen er gået ned er det stadig meget varmt, så det eneste man kan holde ud at have på er løstsiddende og tynde shorts, toppe og kjoler.

Kontanter

Du skal bruge kontanter de fleste steder i Thailand. Du kan sagtens hæve penge i Thailand, og der er ATM's ved de fleste kiosker osv. Men vær opmærksom på at din bank tager gebyr hver gang du hæver typisk 30 eller 50 kr. afhængig af hvilket kort du anvender og der er beløbsgrænser på 2.000 kr. for VISA og 3.000 kr. for alm. Mastercard. Derfor kan det for det meste godt betale sig at veksle penge i sin bank hjemmefra. Men undersøg vilkårene med din bank inden du rejser - husk der også kan være spærring på i hvilke lande dit kreditkort kan anvendes. Det kan typisk ændres i din netbank.


Derudover skal du huske:
Solbriller
Klipklappere
Adapter til stik (mange steder behøves det ikke - men det er godt at være på den sikre side)
En stikdåse - så kan du oplade flere ting på en gang
Tøj
Aftersun
Toiletartikler
Medicin
Underholdning til flyturen (blade, musik, film)
Pas
Evt. udskrift af flybilletter, hotelbookinger mv.
Sygesikringsbevis
.... Og alt det som du ellers ikke kan undvære på din rejse :o)

 

Related Posts

 

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.