Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Snacks

Popcorn

Udgivet: 18. maj 2015 · Opdateret: 30. apr 2021

 
aedbed b

Popcorn er en helt fantastisk lækker snack, som næsten er obligatorisk til en god film i sofaen. Der er mange der er gået væk fra at poppe de små gule majskorn selv. Istedet bliver der i stor stil købt mikroovnspopcorn. Men nu lader det til at mikroovnspopcornene er i en emballage, som ikke er helt så god for dig. Den indeholder flourerede stoffer, som er under mistanke for at være hormonforstyrrende og kræftfremkaldende. Det kan du læse meget mere om her.

Hvis du ikke har så meget lyst til popcorn med hormonforstyrrende stoffer, så er der heldigvis en anden måde du kan lave dem på og det er ikke meget mere besværligt end i mikroovnen. Du kan nemlig lave popcorn på den helt old-school måde - i en gryde! Det er faktisk ret sjovt og fascinerende at stå og se på de små korn der popper lystigt derudaf. Jeg er sikker på børnene vil synes det er utrolig sjovt at være med til.

For at lave hjemmelavede popcorn skal du kun bruge 3 ingredienser. Olie, salt og popcorn majs. Det er vigtigt at du køber popcorn majs, som er en speciel sort som kun kan bruges til at lave popcorn af. De kan købes i de fleste supermarkeder og grønthandlere. Udover at det faktisk er ret nemt at lave, så smager de også bare bedre end dem du laver i mikroovnen.

piskeris Grullo

Popcorn

3.90 fra 19 stemmer
Justér antalJustér antal: 2 personer
Forb. tid 7 minutter min
Samlet tid 7 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 dl popcorn majs
  • 2 spsk (reklamelink)smagsneutral olie
  • Salt

Sådan gør du
 

  • Hæld olie og popcorn majs i en stor gryde - majsne må ikke ligge i lag.
  • Tænd for gryden på høj varme.
  • Så snart popcornene begynder at poppe sættes låget på.
  • Lad popcornene poppe løs - og løft gerne lidt på låget engang imellem så noget af dampen kommer ud - det gør dem mere sprøde. Men pas på der ikke springer popcorn ud over det hele :-)
  • Når de stopper med at poppe ryster du gryden lidt så eventuelle upoppede korn også poppes.
  • Sluk for varmen og fjern låget.
  • Hæld de færdige popcorn i en stor skål og drys med salt. Servér dem med det samme, mens de stadig er varme.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 311 kcal | Kulhydrater: 37 g | Protein: 5 g | Fedt: 16 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Opskrift på hjemmelavede Popcorn i gryde
Opskrift på hjemmelavede Popcorn i gryde
Opskrift på hjemmelavede Popcorn i gryde
Opskrift på hjemmelavede Popcorn i gryde
Opskrift på hjemmelavede Popcorn i gryde
Opskrift på hjemmelavede Popcorn i gryde
Opskrift på hjemmelavede Popcorn i gryde

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Comments

No Comments

3.90 from 19 votes (19 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.