• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Snacks

    Popcorn

    Udgivet: maj 18, 2015 · Opdateret: apr 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    aedbed b

    Popcorn er en helt fantastisk lækker snack, som næsten er obligatorisk til en god film i sofaen. Der er mange der er gået væk fra at poppe de små gule majskorn selv. Istedet bliver der i stor stil købt mikroovnspopcorn. Men nu lader det til at mikroovnspopcornene er i en emballage, som ikke er helt så god for dig. Den indeholder flourerede stoffer, som er under mistanke for at være hormonforstyrrende og kræftfremkaldende. Det kan du læse meget mere om her.

    Hvis du ikke har så meget lyst til popcorn med hormonforstyrrende stoffer, så er der heldigvis en anden måde du kan lave dem på og det er ikke meget mere besværligt end i mikroovnen. Du kan nemlig lave popcorn på den helt old-school måde - i en gryde! Det er faktisk ret sjovt og fascinerende at stå og se på de små korn der popper lystigt derudaf. Jeg er sikker på børnene vil synes det er utrolig sjovt at være med til.

    For at lave hjemmelavede popcorn skal du kun bruge 3 ingredienser. Olie, salt og popcorn majs. Det er vigtigt at du køber popcorn majs, som er en speciel sort som kun kan bruges til at lave popcorn af. De kan købes i de fleste supermarkeder og grønthandlere. Udover at det faktisk er ret nemt at lave, så smager de også bare bedre end dem du laver i mikroovnen.

    ikon piskeris Chestnut

    Popcorn

    2 personer
    Forb. tid 7 min
    Samlet tid 7 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 1 dl popcorn majs
    • 2 spsk smagsneutral olie
    • Salt

    Sådan gør du
     

    • Hæld olie og popcorn majs i en stor gryde - majsne må ikke ligge i lag.
    • Tænd for gryden på høj varme.
    • Så snart popcornene begynder at poppe sættes låget på.
    • Lad popcornene poppe løs - og løft gerne lidt på låget engang imellem så noget af dampen kommer ud - det gør dem mere sprøde. Men pas på der ikke springer popcorn ud over det hele :-)
    • Når de stopper med at poppe ryster du gryden lidt så eventuelle upoppede korn også poppes.
    • Sluk for varmen og fjern låget.
    • Hæld de færdige popcorn i en stor skål og drys med salt. Servér dem med det samme, mens de stadig er varme.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 311 kcal | Kulhydrater: 37 g | Protein: 5 g | Fedt: 16 g
    Bedøm denne opskrift:
    3.7 fra 12 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Opskrift på hjemmelavede Popcorn i gryde
    Opskrift på hjemmelavede Popcorn i gryde
    Opskrift på hjemmelavede Popcorn i gryde
    Opskrift på hjemmelavede Popcorn i gryde
    Opskrift på hjemmelavede Popcorn i gryde
    Opskrift på hjemmelavede Popcorn i gryde
    Opskrift på hjemmelavede Popcorn i gryde

     

    Skrevet af: Louise DamKategori: Snacks

    Følg mig på Instagram
    « Dessert med rabarber og marengs
    Chai shake - Sund milkshake »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Hårdkogte æg
    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her