Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Tilbehør til aftensmaden

Ristede løg

Udgivet: 6. jul 2016 · Opdateret: 29. apr 2021

 
ad b

Man kan sagtens lave hjemmelavede ristede løg og det kræver faktisk kun 3 ingredienser! Man skærer løgene fint ud, vender dem i mel og så skal de bare steges i olie til de bliver lækre sprøde. Her har jeg skåret løgene i halve ringe, men man kan sagtens skære dem i tern så de minder mere om de ristede løg man køber i butikkerne. De ristede løg er helt perfekte på en hjemmelavet hotdog.

piskeris Grullo

Ristede løg

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 1 portion
Samlet tid 15 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 2 løg
  • (reklamelink)Hvedemel
  • (reklamelink)Smagsneutral olie

Sådan gør du
 

  • Skær løgene i halve og skær fine strimler af dem.
  • Vend løgstrimlerne i lidt hvedemel og ryst det overskydende mel af ved at lægge løgene i en sigte.
  • Opvarm olie i en gryde. Tjek om olien er varm nok ved at stikke en træpind i olien. Hvis det syder omkring den er olien varm nok.
  • Læg lidt løgene i den varme olie og lad dem stege til de er gyldne. Pas på de ikke får for meget.
  • Læg de færdige ristede løg på en tallerken med køkkenrulle.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 portion | Kalorier: 88 kcal | Kulhydrater: 21 g | Protein: 2 g | Fedt: 1 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Opskrift på hjemmelavede ristede løg
Opskrift på hjemmelavede ristede løg
Opskrift på hjemmelavede ristede løg
Opskrift på hjemmelavede ristede løg
Opskrift på hjemmelavede ristede løg
Opskrift på hjemmelavede ristede løg
Opskrift på hjemmelavede ristede løg
Opskrift på hjemmelavede ristede løg

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Lene skriver

    august 28, 2023 at 2:57 pm

    Hvordan opbevares de bedst?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 08, 2023 at 11:35 am

      I en lufttæt beholder.

      Svar
  2. Maria skriver

    august 09, 2017 at 9:05 pm

    Hvor længe kan de holde sig?😊

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 22, 2017 at 4:16 pm

      1 uges tid vil jeg tro.

      Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required