Appelsindampede guleroedder

Jeg er altid på udkig efter opskrifter på anderledes tilbehør, som er forholdsvis nemt og hurtigt og lave, derfor faldt jeg også hurtigt for disse appelsindampede gulerødder da jeg så opskriften hos Alt for Damerne.

ikon piskeris Chestnut

Appelsindampede gulerødder

2 personer

Ingredienser

  • 200 g gulerødder
  • 1 økologisk appelsin saft heraf
  • havsalt
  • friskkværnet peber
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk nigellafrø

Sådan gør du
 

  • Lad skrællen sidde på gulerødderne, skyl dem og skær dem i halve på langs og derpå i kvarter. Kog dem i ca 8 minutter i appelsinsaften. Smag til med havsalt og friskkværnet peber, når saften er fordampet. Hæld olivenolie over, og kom nigella på til sidst.

Dine egne noter

Noter

Opskriften er fundet her

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 165 kcal | Kulhydrater: 10 g | Protein: 1 g | Fedt: 14 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Appelsindampede gulerødder

 

Appelsindampede gulerødder

Appelsindampede gulerødder

Appelsindampede gulerødder

opskrift på appelsindampede gulerødder

 

Skrevet af: Louise DamKategori: Tilbehør til aftensmaden

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften