Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Søde Tærter

Bærtærte med kokos

Udgivet: 19. maj 2012 · Opdateret: 7. maj 2021

 
Baertaerte med kokos

Denne skønne og friske bærtærte med kokos er hurtig og nem lige at bikse sammen. Så hvis du ligepludselig finder ud af at der kommer gæster så er det bare med at komme i gang med denne tærte. Især hvis du altid lige har lidt blandede bær liggende i fryseren er det ultra nemt at lave denne tærte med bær.

piskeris Grullo

Bærtærte med kokos

5 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 8 personer
Forb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • Ca. 400 g. blandede bær, jeg brugte frosne jordbær, hindbær og brombær
  • 175 g smør
  • 175 g sukker
  • 2 æg
  • 150 g (reklamelink)kokosmel
  • 80 g (reklamelink)hvedemel
  • ½ tsk (reklamelink)bagepulver

Sådan gør du
 

  • Læg de frosne bær i en si og lad dem tø lidt op imens du forbereder dejen.
  • Rør smør og sukker godt sammen. Rør ægget i. Rør kokosmel, mel og bagepulver i.
  • Fordel halvdelen af dejen i en smurt tærteform. Forbag bunden 10 minutter ved 185 grader.
  • Kom bærrene over den forbagte dej. Brug hænderne til at fordele resten af dejen ovenpå bærrene.
  • Bag tærten i yderligere ca. 40 minutter ved 185 grader.
  • Serveres med creme fraiche og gerne lun.

Noter

Opskriften på dejen er fundet her, og jeg har så bare skiftet rabarberne ud med blandede bær.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 399 kcal | Kulhydrater: 46 g | Protein: 5 g | Fedt: 22 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!









 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Selma Erciyas skriver

    august 10, 2024 at 3:30 pm

    5 stars
    Har elsket den lige siden første gang jeg lavede den! Min absolut favorit!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 22, 2024 at 11:21 am

      Så skønt at høre :-)

      Svar
  2. Z skriver

    marts 20, 2021 at 8:06 am

    185° varmluft eller alm?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 20, 2021 at 2:59 pm

      Jeg bruger alm. ovn

      Svar
  3. Sarah skriver

    januar 17, 2020 at 9:03 pm

    Hej Louise.
    Kan man erstatte kokosmel med havregryn eller andet?
    Mvh. Sarah

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 31, 2020 at 11:40 am

      Hej Sarah
      Det har jeg ikke selv prøvet. Men det tror jeg måske godt du kan. Dog synes jeg jo netop at det er kokosmelet i denne tærte der gør den god og lidt speciel. Ellers kan du overveje at prøve min opskrift på æbletærte istedet og så eventuelt skifte æblerne ud med bær: https://www.louisesmadblog.dk/den-nemmeste-aebletaerte-med-smuldredej/
      Hilsen Louise

      Svar
  4. Susanne skriver

    august 08, 2016 at 9:25 pm

    Kan den fryses ned efter bagning?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 14, 2016 at 2:49 pm

      Jeg har ikke prøvet, men det vil jeg næsten tro man kan.

      Svar
  5. thit skriver

    november 29, 2014 at 1:19 pm

    Hej.

    Hvor stor en tærteform har du brugt til denne opskrift?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      november 29, 2014 at 1:45 pm

      Hvis du bruger et tærtefad på cirka 25-26 cm i diameter skulle det passe. God fornøjelse med bagningen.

      Svar
  6. Mariam skriver

    maj 28, 2012 at 12:18 am

    Sikke en tærte, den ser sørme lækker saftig ud!

    Mvh
    Mariam

    Svar
  7. Josefine skriver

    maj 20, 2012 at 4:14 pm

    Rigtig god opskrift, tjek gerne min madblog ud http://nydmaden.dk/ det vil jeg være glad for :) God søndag.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 21, 2012 at 1:45 pm

      Tak. Jeg holder lidt øje med din blog og glæder mig til der kommer mere ind ;-)

      Svar
  8. Monsterscircus skriver

    maj 20, 2012 at 12:36 am

    Dejlig opskrift, bær og kokos er også bare en god kombi. Dejlige trin for trin billeder. Ha en rigtig dejlig weekend!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 21, 2012 at 1:44 pm

      Den var også rigtig god! :-) Godt at du synes om billederne.

      Svar
5 from 2 votes (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.