• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager » Kager » Søde Tærter

    Bærtærte med kokos

    Udgivet: maj 19, 2012 · Opdateret: maj 7, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    Baertaerte med kokos

    Denne skønne og friske bærtærte med kokos er hurtig og nem lige at bikse sammen. Så hvis du ligepludselig finder ud af at der kommer gæster så er det bare med at komme i gang med denne tærte. Især hvis du altid lige har lidt blandede bær liggende i fryseren er det ultra nemt at lave denne tærte med bær.

    Baertaerte med kokos

    Bærtærte med kokos

    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    8 personer
    Forb. tid 1 t
    Samlet tid 1 t
    Udskriv

    Ingredienser

    • Ca. 400 g. blandede bær jeg brugte frosne jordbær, hindbær og brombær
    • 175 g smør
    • 175 g sukker
    • 2 æg
    • 150 g kokosmel
    • 80 g hvedemel
    • ½ tsk bagepulver
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Læg de frosne bær i en si og lad dem tø lidt op imens du forbereder dejen.
    • Rør smør og sukker godt sammen. Rør ægget i. Rør kokosmel, mel og bagepulver i.
    • Fordel halvdelen af dejen i en smurt tærteform. Forbag bunden 10 minutter ved 185 grader.
    • Kom bærrene over den forbagte dej. Brug hænderne til at fordele resten af dejen ovenpå bærrene.
    • Bag tærten i yderligere ca. 40 minutter ved 185 grader.
    • Serveres med creme fraiche og gerne lun.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften på dejen er fundet her, og jeg har så bare skiftet rabarberne ud med blandede bær.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person |
    Kalorier: 399 kcal | Kulhydrater: 46 g | Protein: 5 g | Fedt: 22 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!









     

    Skrevet af: Louise DamKategori: Søde sager, Søde Tærter

    Følg mig på Instagram
    « Gunnars torsk i fad
    Thaikødboller i kokosmælk og rød karry »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Z

      marts 20, 2021 at 8:06 am

      185° varmluft eller alm?

      Svar
      • Louise Dam

        marts 20, 2021 at 2:59 pm

        Jeg bruger alm. ovn

        Svar
    2. Sarah

      januar 17, 2020 at 9:03 pm

      Hej Louise.
      Kan man erstatte kokosmel med havregryn eller andet?
      Mvh. Sarah

      Svar
      • Louise Dam

        januar 31, 2020 at 11:40 am

        Hej Sarah
        Det har jeg ikke selv prøvet. Men det tror jeg måske godt du kan. Dog synes jeg jo netop at det er kokosmelet i denne tærte der gør den god og lidt speciel. Ellers kan du overveje at prøve min opskrift på æbletærte istedet og så eventuelt skifte æblerne ud med bær: https://www.louisesmadblog.dk/den-nemmeste-aebletaerte-med-smuldredej/
        Hilsen Louise

        Svar
    3. Susanne

      august 08, 2016 at 9:25 pm

      Kan den fryses ned efter bagning?

      Svar
      • Louise Dam

        august 14, 2016 at 2:49 pm

        Jeg har ikke prøvet, men det vil jeg næsten tro man kan.

        Svar
    4. thit

      november 29, 2014 at 1:19 pm

      Hej.

      Hvor stor en tærteform har du brugt til denne opskrift?

      Svar
      • Louise Dam

        november 29, 2014 at 1:45 pm

        Hvis du bruger et tærtefad på cirka 25-26 cm i diameter skulle det passe. God fornøjelse med bagningen.

        Svar
    5. Mariam

      maj 28, 2012 at 12:18 am

      Sikke en tærte, den ser sørme lækker saftig ud!

      Mvh
      Mariam

      Svar
    6. Josefine

      maj 20, 2012 at 4:14 pm

      Rigtig god opskrift, tjek gerne min madblog ud http://nydmaden.dk/ det vil jeg være glad for :) God søndag.

      Svar
      • Louise Dam

        maj 21, 2012 at 1:45 pm

        Tak. Jeg holder lidt øje med din blog og glæder mig til der kommer mere ind ;-)

        Svar
    7. Monsterscircus

      maj 20, 2012 at 12:36 am

      Dejlig opskrift, bær og kokos er også bare en god kombi. Dejlige trin for trin billeder. Ha en rigtig dejlig weekend!

      Svar
      • Louise Dam

        maj 21, 2012 at 1:44 pm

        Den var også rigtig god! :-) Godt at du synes om billederne.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Rabarbersaft

    Rabarbersaft

    Rabarberkompot

    Rabarberkompot

    Mango Lassi

    Mango lassi

    Chicken Tikka Masala

    Chicken tikka masala

    Varme hveder hvedeknopper

    Varme hveder

    Bananboller med chokolade

    Bananboller med chokolade

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her