• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Den nemmeste æbletærte med smuldredej

    Udgivet: okt 3, 2013 · Opdateret: maj 6, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    bd o

    Hvem elsker ikke en lækker lun æbletærte? Jeg gør i hvert fald! Og denne her er simpelhen så god, og så er den samtidig virkelig nem at lave. Lige nu er æblesæsonen på sit højeste, så skynd dig ud i haven (hvis du da har sådan en, ellers er det ned i supermarkedet) og find nogle lækre æbler, og så er det bare med at komme igang med at bage.

    Hvis du nu har høstet rigtig mange æbler, så synes jeg helt sikkert du skal tage et kig på mine andre opskrifter med æbler. Det kunne f.eks. være min lækre æblesmør eller måske min anden virkelig lækre æbletærte.

    bd o

    Den nemmeste æbletærte med smuldredej

    4.6 fra 10 stemmer
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    1 stk.
    Forb. tid 45 min
    Samlet tid 45 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • 3-4 æbler
    • 100 g hvedemel
    • 100 g smør
    • 100 g sukker
    • 25 g havregryn
    • 50 g mandler
    • 1 spsk kanel
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Skræl æblerne, skær dem i skiver og fordel dem i et tærtefad.
    • Bland smør, mel, sukker og havregryn sammen i en skål.
    • Fordel dejen over æblerne i mindre 'klatter'.
    • Hak mandlerne groft og bland dem med kanel.
    • Fordel mandler og kanel oven på dejen.
    • Bag tærten ved 180 grader i cirka 25-30 minutter.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 kage | Kalorier: 2154 kcal | Kulhydrater: 286 g | Protein: 27 g | Fedt: 109 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!


    Opskrift på den nemmeste hjemmelavede æbletærte med smuldredej
    Opskrift på den nemmeste hjemmelavede æbletærte med smuldredej
    Æbletærte (1)
    Æbletærte (3)
    Æbletærte (5)
    Æbletærte (6)
    Æbletærte med smuldredej (6)-2
    Æbletærte med smuldredej (10)-2
    « Stjerneskud
    Tom Kha Gai - Thai Suppe »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Sidsel

      februar 01, 2022 at 11:11 am

      Hej.
      Det er nok mig, der ikke kan få øje på det, men hvor mange personer er opskriften beregnet?
      Vh. Sidsel

      Svar
      • Louise Dam

        februar 07, 2022 at 2:02 pm

        Hej Sidsel
        Hvis du regner med 4-6 personer passer det :-)
        Hilsen Louise

        Svar
    2. Anne-Lise Adamsen

      oktober 06, 2021 at 2:21 pm

      Hej Louise.
      I weekenden havde jeg besøg af kolleger, jeg ikke havde set i over 30 år.
      En af dem havde æbletærte fra din opskrift, og den var mega god. 👍
      Jeg vil spørge, om du tror man bruge blommer i stedet for æbler, og evt.
      hasselnødder i stedet for mandler ?
      Jeg blander flødeskum med lidt creme fraiche, det gør flødeskummen frisk.
      Mvh
      Ala 🙂

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 06, 2021 at 7:41 pm

        Kære Anne-Lise
        Det lyder sørme som et dejligt besøg. Der må have været meget at snakke om :-)
        Fantastisk at det lige var min opskrift der var blevet brugt til tærten. Jeg er sikker på den også vil være lækker med blommer og hasselnødder. Måske skal du så undlade kanel?
        Jeg blander også nogle gange flødeskum og creme fraiche til sådanne frugttærter. Det giver nemlig en dejlig frisk flødeskum.
        Hilsen Louise

        Svar
    3. Lene HZR

      september 23, 2021 at 3:07 pm

      Jeg elsker din æble-crumble/smuldrekage :-) Det er den jeg søger efter, på nettet, HVER gang. Jeg har fået så meget ros for den, af glade gæster, der ofte har bedt om opskriften. Både creme fraiche og vanilleis er skønt til.
      Nu skal jeg da lige lave den igen, for første gang dette efterår - og det bliver helt sikkert ikke den sidste! :-)

      Svar
      • Louise Dam

        september 27, 2021 at 3:24 pm

        Hej Lene
        Hvor er det bare dejligt at høre! Jeg er også selv helt vild med den, og laver den også HVERT år. Jeg har allerede lavet den én gang i denne æblesæson :-)
        Hilsen Louise

        Svar
    4. Lise Madsen

      maj 30, 2021 at 2:09 pm

      Der står 50 g mandler i opskriften, men i videoen, står der 25 g. Hvad bruger du

      Svar
      • Louise Dam

        maj 31, 2021 at 11:00 am

        Det er en fejl i videoen, det er først nu jeg er blevet opmærksom på det. Der skal bruges 50 g mandler :-)

        Svar
    5. Sofie Bock

      februar 15, 2021 at 9:47 am

      Fik den hos en venindes forældre her i weekenden. Gal den smager godt. Måtte bare have opskriften. Utroligt hvor simpelt det er at lave og smager så fantastisk.

      Svar
      • Louise Dam

        februar 17, 2021 at 5:14 pm

        Hej Sofie
        Hvor er det bare dejligt at høre - det er virkelig også en af de opskrifter jeg laver igen og igen!

        Svar
    6. Sandra Henriksen

      november 01, 2020 at 8:41 am

      Kan man lave den på forhånd og stille den i køleskabet (Inden gæsterne kommer) og først bage den senere når den skal bruges? Mvh.

      Svar
      • Louise Dam

        november 10, 2020 at 10:13 am

        Ja, det kan du sagtens :-)

        Svar
    7. Lisbeth

      september 09, 2020 at 1:05 pm

      Kan man lave den med rabarber i stedet for æbler? Og så måske undlade kanel?

      Svar
      • Louise Dam

        september 17, 2020 at 1:15 pm

        Ja, det tror jeg bestemt godt man kan!

        Svar
    8. Karin Norlander

      oktober 29, 2019 at 9:48 am

      Denne æbletærte laver jeg tit .... mine gæster elsker den .

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 29, 2019 at 12:06 pm

        Hvor er det bare dejligt at høre! :o)

        Svar
    9. Bettina

      september 02, 2018 at 12:43 pm

      Put lidt marcipan i tern i smuldredejen. Det smager fantastisk!

      Svar
      • Louise Dam

        september 02, 2018 at 3:48 pm

        Tak for tippet :-)

        Svar
    10. Kristina Winther Sejrup

      august 30, 2018 at 8:31 pm

      Hvilke æbler bruger du?

      Svar
      • Louise Dam

        september 02, 2018 at 3:49 pm

        Bare dem jeg lige har. Men gerne nogle der er lidt syrlige.

        Svar
    « Ældre kommentarer

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Hjemmelavet jordbærguf

    Hjemmelavet guf

    Vandmelonsalat

    Vandmelonsalat med feta

    Gulerodskage med floedeosteglasur

    Gulerodskage med ostecreme

    Groen kartoffelsalat med avocadodressing

    Kartoffelsalat med avocadodressing

    Lemonade

    Lemonade

    Spidskaalssalat

    Spidskålssalat

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
    • Hjemmelavet guf
    • Vandmelonsalat med feta
    • Gulerodskage med ostecreme
    • Kartoffelsalat med avocadodressing
    • Lemonade
    • Spidskålssalat
    Mig

    Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    • Helstegt oksemørbrad
    • Bananpandekager
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler
    • Panang karry med kylling (Panang Gai)
    • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her