Havregryn
Her kan du få en masse opskrifter med havregryn. Det er lavet af valset havre, og du kan både få finvalset og grovvalset. Det betyder egentlig bare, at du kan få nogle grovere og finere. Det er en smagssag, om man er til den ene eller anden variant.
Du kan altid spise dem, som de er og med mælk på. Men der er bare mange andre opskrifter, hvor man kan bruge dem i.
Når jeg laver bananpandekager, så tager jeg nogle af dem og blender dem helt fint. Så fungerer de som en form for mel, men der er blot flere fibre i dem.
Du kan også bruge dem, hvis du laver de helt klassiske havregrynskugler.
-
Bananpandekager
-
Blåbærcrumble i airfryer
-
Bagte rabarber med mascarponecreme
-
Havregrødspandekager med banan
-
Havregrød
-
Bananboller med chokolade
-
Havregrynskugler med rom
-
Grøntsagsfrikadeller med grønne bønner
-
Squashfrikadeller (vegetariske frikadeller)
-
Spinatvafler med varmrøget laks
-
Banankage med flamberede bananer og chokolade
-
Hurtig hjemmelavet granola på panden
-
Havregrynskager med chokolade
-
Proteinpandekager
-
Mini æbletærter med crumble
-
Bananvafler
-
Frikadeller
-
Den nemmeste æbletærte med smuldredej
-
Hjemmebagte knækbrød
-
Hjemmelavet müsli