• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Sunde bananvafler

    Udgivet: maj 5, 2015 · Opdateret: apr 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    aa b

    Jeg har tidligere lavet sunde bananpandekager og de er en af de mest populære opskrifter på bloggen. Nu har jeg så forsøgt mig med sunde bananvafler. Opskriften er ret simpel og de fleste ingredienser er nok noget du allerede har på lager. Jeg serverede de sunde bananvafler med banan i skiver, lidt hjemmelavet nutella og hakkede mandler.

    aa b

    Sunde bananvafler

    4.43 fra 7 stemmer
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    2 personer
    Forb. tid 19 min
    Samlet tid 19 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • 1 banan
    • 2 æg
    • ½ tsk vaniljepulver eller vaniljepasta
    • ½ tsk bagepulver
    • ½ tsk kanel
    • lidt salt
    • 1 dl havregryn blendet til mel
    • 1 spsk hvedemel

    Topping

    • 1 banan
    • f.eks. sund nutella
    • Hakkede mandler
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Mos bananen med en gaffel i en skål eller brug en stavblender.
    • Tilsæt æg, vaniljepulver/pasta, bagepulver, kanel og salt. Bland det hele godt rundt.
    • Tilsæt nu hvedemel og havregryn som er blendet til fint mel. Det kan gøres på en minihakker, en foodprocessor eller en blender.
    • Bland det hele godt rundt til du har en ensartet dej.
    • Opvarm dit vaffeljern. Jeg brugte mit Tefal Snack Collection med pladerne til belgisk vaffel.
    • Når vaffeljernet er varmet op hælder du lidt dej i jernet og lukker låget til. Jeg har ikke fyldt pladen helt op og har derfor fået runde belgiske vafler.
    • Kig til vaflerne indimellem og fortsæt til de er fine gyldne.
    • Server bananvaflerne med en skiveskåret banan, lidt sund nutella og hakkede mandler

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 373 kcal | Kulhydrater: 65 g | Protein: 14 g | Fedt: 8 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Opskrift på hjemmelavede sunde bananvafler
    Opskrift på hjemmelavede sunde bananvafler
    Opskrift på hjemmelavede sunde bananvafler
    Opskrift på hjemmelavede sunde bananvafler
    Opskrift på hjemmelavede sunde bananvafler
    Opskrift på hjemmelavede sunde bananvafler
    Opskrift på hjemmelavede sunde bananvafler
    Opskrift på hjemmelavede sunde bananvafler
    Opskrift på hjemmelavede sunde bananvafler
    Opskrift på hjemmelavede sunde bananvafler
    Opskrift på hjemmelavede sunde bananvafler

     

    Skrevet af: Louise DamÆg, Banan, Havregryn, HvedemelKategori: Pandekager & vafler, Søde sager, Sødt bagværk, Sunde søde sager

    Følg mig på Instagram
    « Melon og parmaskinke
    Chokoladekage i mikroovnen på 5 minutter! »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Sara

      januar 12, 2020 at 12:42 pm

      Mine vafler gang fast på jernet selvom jeg smurte med olie. Øv!
      De smager ellers dejligt, så nu bliver det pandekager i stedet.

      Svar
      • Louise Dam

        januar 31, 2020 at 11:28 am

        Øv, hvor ærgerligt. Det gør de altså ikke i mit vaffeljern fra Tefal Snack Collection. Men håber de smagte fint som pandekager istedet for :)

        Svar
      • Ditte

        oktober 29, 2020 at 7:58 pm

        Så lækre vafler, man kan spise med god samvittighed 😍😍
        Det tog 15 min at lave og proppede bare alle ingredienserne i blenderen.. så nemt 🙏🏼

        Svar
        • Louise Dam

          november 10, 2020 at 10:02 am

          Dejligt du kunne bruge opskriften :-)

          Svar
    2. Charlotte

      juni 19, 2018 at 5:21 pm

      Først og fremmest så ELSKER jeg din blog og madopskrifter. Men jeg vil lige høre om du har prøvet at lave dine banan vafler, med frosne bananer?

      Svar
      • Louise Dam

        juni 21, 2018 at 6:06 pm

        Hej Charlotte, det kan jeg ikke lige huske om jeg har. Men jeg har ofte lavet mine bananpandekager med frosne bananer, og det fungerer helt fint.

        Svar
    3. Natte

      juni 09, 2018 at 8:52 am

      Skal der ingen væske i?

      Svar
      • Louise Dam

        juni 16, 2018 at 4:29 pm

        Nej, ikke andet en den væske æggene giver til dejen.

        Svar
    4. astrid

      oktober 02, 2017 at 9:11 pm

      Hej Louise. Hvilket vaffeljern bruger du tll de belgiske vafler. Kan du anbefale dit eller et andet?

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 03, 2017 at 3:58 am

        Det er et Tefal Snack Collection, og jeg er rigtig glad for mit og kan godt anbefale det.

        Svar
    5. Anne bidstrup

      august 12, 2017 at 4:01 pm

      Hej
      Kan de fryses eller skal man bage dem hver dag, hvis ungerne skal have dem med i skole?

      Svar
      • Louise Dam

        august 14, 2017 at 10:14 pm

        Jeg har ikke prøvet at fryse dem, men det tror jeg godt de kan. De kan nok også holde nogle dage i køleskabet.

        Svar
    6. Sandra

      oktober 25, 2016 at 8:20 pm

      Hold nu op de er bare så lækre 😋 Banankage møder vaffel. Jeg fik 2 store vafler på et hjertevaffeljern. Den anden skal gemmes til morgenmad 😊👌🏼

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 26, 2016 at 7:14 pm

        Dejligt du kunne lide dem Sandra :-)

        Svar
    7. Monika Slabecka

      januar 24, 2016 at 12:14 pm

      Ved du hvor mange gram protein der er i en vaffel?

      Svar
      • Louise Dam

        januar 24, 2016 at 7:06 pm

        Hej Monika
        Det ved jeg desværre ikke. Jeg udregner ikke næringsindhold på mine opskrifter.

        Svar
    8. Jennie

      juni 25, 2015 at 11:01 am

      Der står til to pers. Men ca hvor mange vafler blir der? Jeg står og skal lave til en vuggestuegruppe på 20 😉

      Svar
      • Louise Dam

        juni 25, 2015 at 9:01 pm

        Hej Jennie
        Jeg mener der blev omkring 4-6 vafler af den størrelse på billedet.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Hjemmelavet jordbærguf

    Hjemmelavet guf

    Vandmelonsalat

    Vandmelonsalat med feta

    Gulerodskage med floedeosteglasur

    Gulerodskage med ostecreme

    Groen kartoffelsalat med avocadodressing

    Kartoffelsalat med avocadodressing

    Lemonade

    Lemonade

    Spidskaalssalat

    Spidskålssalat

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
    • Hjemmelavet guf
    • Vandmelonsalat med feta
    • Gulerodskage med ostecreme
    • Kartoffelsalat med avocadodressing
    • Lemonade
    • Spidskålssalat
    Mig

    Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    • Helstegt oksemørbrad
    • Bananpandekager
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler
    • Panang karry med kylling (Panang Gai)
    • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her