Hvedemel
Hvedemel er et produkt, man bruger, når man skal bage alt fra boller til brød til kager i køkkenet. Man kan også bruge det, når man skal lave en sovs eller noget helt andet.
For at lave den mel kræver det, at man har høstet hvede, og så bliver det så malet om til mel, som vi kender det. Det er en meget simpel proces, og det er noget, mennesker har gjort i mange, mange år.
Det er en god ide at vælge en hvedemel af høj kvalitet, når du bager. Det giver et langt bedre brød eller bolle, og der kan man virkelig smage forskellen.
-
Cookies med smarties og chokolade
-
Risengrødsboller
-
Æblesnurrer med kanel
-
Mormors klassiske brunkager
-
Luksus lagkagebunde
-
Bananpandekager
-
Ølkage
-
Citronkage med birkes
-
Æbleskiver
-
Den du ved nok kage
-
Blåbærcrumble i airfryer
-
Peberkager
-
Linselasagne
-
Julekage
-
Persillesovs
-
Sommerkage med bær
-
Mørdej
-
Surdejspandekager
-
Påskekage med citron
-
Påske cookies
-
Påske islagkage
-
Cashew chicken
-
Cookies i airfryer
-
Øllebrødsboller
-
Havregrødspandekager med banan
-
Napoleonshatte
-
Brunsviger
-
Vandbakkelser
-
Vafler
-
Squashmuffins
-
Mazarinkage med jordbær-rabarber mousse
-
Crispy kyllingeburger
-
Squashkage med ostecreme
-
Bananmuffins med chokoladestykker
-
Bedste brownies
-
Tarteletter med høns i asparges
-
Friterede hyldeblomster
-
Gulerodskage med ostecreme
-
Kanelkage
-
Varme hveder
-
Bananboller med chokolade
-
Briocheboller