Opskrift på hjemmelavede saltmandler

Disse skønner saltmandler er så nemme at lave og udgør en skøn snack. De er lige til at pakke ned og tage med på arbejde eller skole. Det var også dem jeg lavede som snacks til nytårsaften, hvilket de egnede sig super godt til. En super god nytårstale snack :-) Hvis du er mere til en sød mandelsnack, så kan jeg bestemt også anbefale dig at se nærmere på opskriften på mine brændte mandler.

Saltmandler er virkelig nemme at lave og de kan sagtens holde sig i meget lang tid. Derfor kan du lave en stor portion af dem, og så er de lige til at hive frem fra skuffen når der skal snacks på bordet til gæsterne. Altså hvis du ikke selv har nået at spise dem inden ;o)

ikon piskeris Chestnut

Saltmandler

200 g
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 40 min
Samlet tid 45 min

Ingredienser

  • 200 g mandler
  • 4 spsk salt
  • 2 dl kogende vand

Sådan gør du
 

  • Rør 4 spsk salt ud i det kogende vand og læg mandlerne i vandet.
  • Lad mandlerne stå i blød i cirka 20 minutter
  • Dræn mandlerne godt for vand og fordel dem i et lag på en bageplade med bagepapir.
  • Drys med ekstra salt hvis du har lyst og bag ved 150 grader i 20-22 minutters tid.

Dine egne noter

Video

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 100 g | Kalorier: 575 kcal
Bedøm denne opskrift:
4.2 fra 163 stemmer
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Sprøde mandler med salt
Saltbagte mandler
Saltmandler
Saltmandler
Saltmandler
Saltmandler
Saltmandler
Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften