Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Airfryer

Saltmandler i airfryer

Udgivet: 4. jan 2023 · Opdateret: 4. jan 2023

REKLAME FOR COSORI

Her kan du finde en virkelig nem måde at lave dine saltmandler i airfryer på. Det er særlig smart, hvis man skal lave lidt færre mandler. Så skal du ikke tænde din ovn og varme den op for en lille portion.

Saltmandler i airfryer

Nemme saltmandler i airfryer

Jeg er helt vild med saltmandler, da det bare er en nem måde at få lavet en god saltet snack på. En af de mest populære opskrifter jeg har er på saltmandler i ovnen. I er rigtig mange, der bruger den opskrift, hvilket er så dejligt.

Denne her opskrift på saltmandler i airfryer er virkelig god at bruge, hvis du ikke vil tænde din ovn op for en lille portion mandler. Min airfryer gør det muligt at komme mandlerne direkte ind i den, så snart at jeg har tændt den. Sådan er det ikke med min ovn, der lige skal varme op først.

piskeris Grullo

Saltmandler i airfryer

4.91 fra 11 stemmer
Justér antalJustér antal: 200 gram
Holdbarhed: 1 måned
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 30 minutter min

Udstyr (reklamelink)

  • (reklamelink)airfryer
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 200 g (reklamelink)mandler
  • 4 spsk (reklamelink)groft salt
  • 2 dl kogende vand

Sådan gør du
 

  • Rør salt ud i kogende vand og kom mandlerne i vandet.
  • Lad mandlerne stå i blød i cirka 20 minutter.
  • Dræn mandlerne for vand og fordel dem i din (reklamelink)airfryer. (reklamelink)
  • Giv dem 10-12 minutter ved 160 grader.

Video

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 100 g | Kalorier: 579 kcal | Kulhydrater: 22 g | Protein: 21 g | Fedt: 50 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Se også mine andre airfryer opskrifter.

Tip til opskriften!

  • Det mest normale at bruge saltmandler i airfryer til er, når man bare vil snacke dem. De kan komme på bordet som en lille snack til maden, som en appetizer eller noget helt tredje. De er særligt godt, hvis man bare har brug for lidt i maven, og man gerne vil have noget saltet.
  • Du kan også komme dem i en salat med bagte gulerødder og saltede mandler.
  • Som udgangspunkt behøver du ikke at ryste selv kurven i aifryeren undervejs. Hvis du laver en lidt større portion, kan det dog godt være nødvendigt. Ryst derfor kurven, hvis dine mandler ligger i lag.
  • Prøv også at lav forårsruller i airfryer - det er super nemt.

💭 Spørgsmål og svar til opskriften

Hvor længe kan de holde sig?

De kan godt holde sig i nogle uger eller op til en måned. Det er en god idé at opbevare dem i en lufttæt bøtte. Dog holder de aldrig særlig længe herhjemme, da de simpelthen smager alt for godt!

Saltmandler i airfryer

Kommentarer

  1. Lis Madsen skriver

    april 08, 2025 at 3:50 pm

    5 stars
    Super hurtige at lave .

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 24, 2025 at 10:14 am

      Dejligt du kunne bruge opskriften :-)

      Svar
  2. Peter skriver

    juni 05, 2024 at 11:22 am

    Pas på acrylamid! Acrylamid dannes især ved højere temperaturer, og mandler er "værre" end fx hasselnødder.
    Skal det være, er det en god idé at bruge lavere temperatur og længere bagetid. Links:
    https://foedevarestyrelsen.dk/kost-og-foedevarer/alt-om-mad/kemi-i-maden/uoensket-kemi-i-mad/akrylamid
    https://www.dr.dk/mad/artikel/ristede-mandler-er-mere-usunde-end-andre-noedder

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 22, 2024 at 11:50 am

      Hej Peter
      Mange tak for links. Det har jeg ikke været opmærksom på. Opskriften kan helt sikkert også laves med andre nødder. Og som du skriver kan man nedsætte temperaturen og give dem lidt længere tid.

      Svar
4.91 from 11 votes (10 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.